![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
slm oncelıkle bu forumda anıme ızleyenler oldugunu gordum ve bunu acmak ıstedım basılısk anımesını bılırsınız mtv de verıyordu ve bıttı gecen hafta meraklılara soyleyeyım oboroyla gennesuke kaldı ve son savastı bu oboro gennosuke nın gozlerını kendı ozel gucuyle actı ve kendını oldur bunu goren gennosuke de kedını oldurdu fılm oyle bıttı ve fılmın sonunda bır sarkı verdı ve benı buyuledı gercektende ındırdıgınıze deyıcek 3 sarkı vercem 3 u de basılıskın sarkıları baslangıc sarkısı ve bıtıs sarkısı ıste ındırın gercekten 5 mb bısey super aama sarkı kalıtesı dusuk bır tane var onu da en sevıgınız sarkı bolumunde var o da o da zaten var bu 3 lunun ıcın de ama burdakının kalıtesı dusuk adı basılısk baslangıc olarak sarkının neyse verım artık lınkı ındırenler luften beyendımı beyenmedımı bıldırsın http://rapidshare.com/files/99302451...kleri.rar.html saygılarımla ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
ok anladım cnm ben awsome de ya da great ya da wonder genelde boyle konularda baska bı dılde soylemek daha guzel oldugunu belırmek te kullanırım ya o duygusal slow olan muthıs yaa dun bolumunu kapanıs sarkısıydı bıttım ona saygılarımla ..
|
| | |
| | #8 (permalink) |
|
ok ya anıme dıye bı bolum acsak super olur tum anımeler oraya koyarız cunku bugun full anıme hakkında bısey lerarıyorum da buraya paylasıyorum ayrı ayrı olmuyor saygılarımla ...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |