![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Özellikle vampirli anime sevenlere Trinity Blood adlı animeyi şiddetle tavsiye ederim. Hellsing'e benzer ve çok yönden ondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kısaca özeti ise şöyle: Uzak gelecekte, mahşer sonrası uygarlıklar yıkılmış, vampirler ortaya çıkmıştır. Böylelikle insanlar ve vampirler arasında amansız bir savaş başlamıştır. Kahramanımız Abel Nightroad, Vatikan’a bağlı gezgin bir pederdir. Vatikan da Catherina tarafından insanlığı korumak için kurulan özel bir timde çalışmaktadır. Bu timdeki herkes gibi onun da özel bir yanı vardır. Kendisi bir “crusnik” yani vampirlerin kanıyla beslenen bir vampirdir. Bir yolculuk sırasında Esther Blanchett ile yolları kesişince Esther’in kaderinin değişmesini, insanlar ve vampirler arasındaki bu savaşta önemli bir rol oynamasını sağlar. Vampirler ve insanlar arasındaki savaş devam ederken üçüncü bir güç “Rozen Kreuz” ortaya çıkar. Amaçları dünyanın sonunu getirmektir. Bu tehdide karşı insanlar ve vampirler nasıl karşılık verecektir. Türk anime sayfalarında bulamazsanız bu siteyi tavsiye ederim. İngilizcesi rahat anlaşılıyor. http://www.animetoplist.org/watch/mo...kerobells.html |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
bir kere anime deyince hele birde vampir anime deyince insanın aklına ilk gelen helsing'tir... zaten gelmesi de lazımm çünkü onun kadar mükemmel bir vampir anime yook bencee, bayılıyoruum süperr yhaa bencee, ama yanlış anlamayın bu sadece benim düşünceleriim..hehe.. ![]() saygılarımla ...
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |