![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ben bilgisayardan pek anlamam...İnternete foruma giriyorum msnde manitamla konuşuom bi de video izliom o kadar. Ama aramızda emnm bilgisayar dahileri vardır.Bize el uzatsınlar yardm etsinler.. Burda yardımlaşalım. program arayan,bilgisayarla sorunu olanlara (büyük ihhtimalle çoğu kez bana) yardm edelim Ben şöle iyi bir photoshop programı arıyorum mesela.. Yardım edecek varsa sevinirim... daha başka problemlerm de var ama onları sonra sölerim bu daha acil
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |||
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Photoshop CS 2 9.0 Alıntı: Alıntı:
Full yapmak için Key: Alıntı: Rardan çıkarmak için şifresi : Warez-BB.org aslında CS3'üde vardı yeni çıktı ama cracklemesi ve kurulumu çok problemli. boşuna 2gb indirme aynı işlevi bu daha iyi ve hızlı görüyor diye bunu verdim | |||
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
http://rapidshare.com/files/34083500...y_Pckopath.rar 50 mb lık sıkıştırılmış haliymiş.
__________________ ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
bir tane daha vardı ama adını unuttum aradım 1 saattir bulamadım yaw. bulursam yazarım buraya. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hıhı ewt ondan yapiim dedim ama resmi lacivert ve kırmızı olduğu için kabul etmedi.. ne ümitlerim vardı halbuki... başka bildiğin türk site var mı öle ? bulursan iyi olur. diğerleri yabancı da...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
bulamadım bir türlü. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |