![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
|
Crysis, birinci kişi perspektifiyle oynanan, 3 boyutlu bir aksiyon oyunudur. Türk asıllı Yerli kardeşlerin sahibi olduğu Alman Crytek firması tarafından geliştirilmiş, Electronic Arts tarafından yayınlanmıştır. Hikaye: Yıl 2020... Güney Çin denizinde ki Spratly Adaları'na bir meteor düşer. Kahramanımız Teğmen Nomad'ın da aralarında bulunduğu bir grup ABD askeri adaya inceleme yapmak için gönderilir. Ancak haberi sadece Amerika almamıştır, Kuzey Kore'de haberdardır. Adaya varıldığında Kuzey Kore ile ABD arasında savaş başlar. İkinci bölümde ise meteor açılır ve adaya soğuk bir iklim hakim olur. Tüm ada buz örtüsüyle kaplanır. Gizemli yaratıkların adaya gelmesi için uygun zemin yaratılmıştır. Ve savaş bu sefer de insan ile uzaylılar arasında geçmeye başlar. Kuzey Kore ve ABD ittifak olup birlikte savaşma kararı alırlar. Senaryonun üçüncü bölümü bu savaş etrafında geçmektedir. Oynanış: Oyunun temeli her ne kadar bilim kurgu öğeleri üzerine kurulu olsa da oynanabilirlik gerçekçi bir düzlem üzerine yerleştirilmiştir. Türkçe Seslendirme : Crysis, profesyonel bir Türkçe dublaj ve Türkçe arabirimle yerelleştirilmiş ilk oyundur . Ünlü seslendirme sanatçılarının oldukça oturaklı anlatımı ve dialoglar, oyunun Türkiye pazarındada iddalı bir yapım haline getirmiştir. Türkiye için fiyatı 50 YTL olarak belirlenmiştir. Minimum Sistem Gereksinimleri: Windows® XP/Vista™ işletim sistemi 2.8 GHz işlemci (Windows Vista™ için 3.2 GHz işlemci tavsiye edilir) 1 GB RAM (Windows Vista™ için 1.5 GB RAM tavsiye edilir) 256 MB DirectX® 9.0c uyumlu ekran kartı DVD-ROM DirectX® 9.0c uyumlu ses kartı 12 GB boş sabit disk alanı DirectX® 9.0c Fare, Klavye, Hoparlör
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| farcry ı oynayanlar ne kadar güzel bi oyun olduğunu bilirler. bu oyunda aynı studyodan ve yine o tarz ve daha da geliştirilmiş. ve orjinal paketinde türkçe dil destği var. youtube da videosu var tükçe dublajlı. bi bakın bence. süper valla ![]() http://www.youtube.com/watch?v=J9QjFGw5apQ
| | |
| | #9 (permalink) |
| nfs zaten efsane ya. gerçi sonuncusu pro street pek güzel olmamış(oynamadım gerçi ama gördum ). nfs serisinde most wanted 1 numara kesinlikle
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Bu yaz most wanted oynadım sabahlara kadar soluksuz,yemek bile zor yiyodum zaten,,,gündüz akşama kadar uyuyup gece sabaha kadar most wanted... ![]() :muhahaha:Kuzenlerle oynuyorduk manyak bişe o oyun süper bağımlılık yapıo... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |