![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| vala sadece konuyu açmak istedim içeriğini düşünmedim. forumun yarısının bu oyunu oynadığı düşünülürse iyi bi geyik başlığı olabilir. tutmazsa yöneticiler silsin artık ![]() can sayesinde geçte olsa başladım bu oyuna. pokerden sıkılmıştım iyi geldi
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| puhahah bunun da konusu açıldı ya tamam ölsemde gam yemem artık eminim bu konu baya bi tutacak. herkes tarlasının sorunlarını paylaşır, yok efendim ekinlerim çürüdü, atımı çalmışlar falan filan ilk yorumu ben yapayım o zaman.. ilk defa oynamak isteyenlere şöyle bi tavsiyem olacak. sakın hayvana ağaca para vermeyin boyuna ekin başta 2-4-8 saatliklerden ekin kazandıkça 2-3 günlük mahsulleri ekersiniz yaşasın farmville ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| muko bana yollamışştı bende burda paylaşayım. ekşisozlukte elemanın bırının bu oyun ıcın yorumu. süper ya :muhahaha: tembelliği ve dağınıklığıyla ünlü arkadaşımın yarattığı bahçeyi gördükten sonra, ilahi bir şeyler içerdiğini düşündüğüm oyun. adamdaki nasıl bir hevesse, öyle bir bahçe yapmış ki, gerçek hayatta olsa sekizinci harika seçilir. nasıl üşenmedin onları tek tek dizmeye, şekilli şekilli bahçeler ekmeye, hayvanları bile cinsine göre ayırmaya? odasını toplamaktan aciz, bir de diyor ki bahçeye adımı yazacam ürünlerle. evet çok güzel, ödül verecekler zaten.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| o ekşisözlükte farmville hakkında yazılanları mutlaka okuyun zaten süper yorum yapmışlar ha bu arada can merak etme ben kargaları yolluyorum
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| çok komiksin, yine ortağımla aramı bozma çabalarından başka bişey değil bu pehhh :fahrettin: canın tarlasına yollamıyorum canın tarlasından yolluyorum, kovalıyorum yani :6: anladın mı gıcık :tekme:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |