![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
Firefox geliştiricileri kullanıcıları ufak sürprizlerle şaşırtmak istiyor. İşte gizli mesaj... ![]() Firefox 3 programcıları tarayıcının içine bir karşılama mesajı gizlemişler. Ücretsiz yazılımın adres satırına "about:robots" yazıldığında geliştirici Mozilla'nın Firefox 3'ün reklamında kullandığı robot tarafından karşılanıyorsunuz. Bu Firefox geliştiricilerinin yaptığı ilk deneme değil. Daha önceden de kullanıcı kitlesine bu tip ufak espriler yapılmıştı. koptum yaaa :haha::haha::haha::haha::haha::haha:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
gizli karşılama mesajıymış, peehh..düpedüz reklam bu ya, firefox'un bu sürümü nereden indirildiyse, oraya yükleyen arkadaş chip dergisiyle pek içli dışlıymış..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| firefoxtan neden bu kadar nefret ettiğinizi anlamadım ??? ben sadece beğenirsiniz die paylaşmak istemiştim....
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bende bu aralar firefox 3 kullanıyorum explorer sıktı beni değişiklik istedim biraz..ama bende about:robots yazınca hoşgeldin insanoğlu yazıo bu nasıl iş :innocent:
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| ya bunun firefox'tan nefret etmeyle ne alakası var çözemedim..sadece birilerinin firefox programının içine gizli bir reklam yerleştirdiğinden bahsettim, o kadar.. benim firefox'la ne alıp veremediğim olabilir ki?.. kaldı ki, içinde bulunan gizli bir kod sayesinde lisanssız windows yazılımınızı microsoft'a ispiyonlayabilen internet explorer'dan kat kat iyidir..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Ben de daha şimdi farkettim deneyince Çıkan metin şu;İnsanoğlu, Hoş Geldin! Barış ve iyiniyet çerçevesinde sizi ziyarete geldik! * Robotlar insanoğluna zarar vermez veya insanoğlunun zarar görmesine seyirci kalmaz. * Robotlar siz insanların inanmayacağı şeyler gördüler. * Robotlar birlikte olmanın eğlenceli olduğu plastik dostlarınızdır. * Robotların ısırılmaması gereken parlak metal popoları vardır. Ve bir planları var.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |