![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Google sonunda browser işinede el attı ve bizi kurtardı. :dance: http://www.google.com/chrome adresinden yeni browserınızı indirebilirsiniz. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
şu andaki gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki, sadece java script destekli sayfalarda performansının yüksek olduğu gözlenmekte, diğer klasik html tabanlı sitelerde (yahoo vs. hatta bu forumda bile) firefox un ezici üstünlüğü var, ama dediğim gibi şimdilik.. umarım ilerde düzeltilir, beta sürümü sonuçta.. ama chrome'un asıl bombası hızı yada performansı değil, çok farklı şeyler.. bunların ne olduğunu ise bize zaman gösterecek, şimdilik şu kadarını söyleyebilirim ki, bill gates yakında herşeyi bırakıp devekuşu çifliği işine girebilir.. )bir de seda'nın eklediği test sonuçları benim de bahsettiğim üzere java ile alakalı, diğer konulardaki (memory usage, performans vs.) test sonuçları için; http://lifehacker.com/5044668/beta-b...ich-is-fastest edit: test gözlemleri anında sanırım siteden kaynaklanan bir yavaşlama varmış, şu anda jet hızıyla açmakta forumu, gözlerime inanamıyorum.. 1 saniyenin altında anasayfayı yüklüyor, bu google için küçük, insanlık için büyük bir adım.. :worshipjesus:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |