![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| oh be sonunda ya. beklediğim oyun çıkıyo. ilki 2002 yılında çıkan ve benim hayatımın oyunu olan ve çoğu kişiye göre de oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri olan MAFIA nın 2. si 5 yıllık bi aradan sonra çıkıyo nihayet. zaten bu oyunu oynayıpta hayran olmayan çıkmamıştır heralde. verilen habere göre 2008 in ilk çeyreği çıkacakmış. bilmiyorum benim gibi manyakları var mı bu oyunun forumda. bu heycanımı paylaşmak istedim. bi oyun 8 kere bitirilir mi yaa
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| buda oyunun sitesi. şimdilik resimler ve trailer ı var. trailer ı kesin izlemelisiniz süper. http://www.mafia2game.com/home.html
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Kuzeni ayartayım da aldırırım ona oyunu :45: Kendimi düşündüğümden değil kuzen de sevecek :48: Teşekkür ettim.en son gothimsi bir oyun oynamıştım.Ah ahh ne güzeldi Ne zamandır oyun oynamamıştım.Siftah açarız artık :muhahaha:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |