![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 31-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 24
| ÖnCeLikLe messenger plus live yüklüyorsunuz... yukarıda Dosya/Kişiler/Eylemler/araçlar/Yardımın yanına Plus! eklenmiş olucak... sonrasında çevrim dışı girdiğini görmek istediğiniz kişiyi anlamak için.. Plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri/ekle(burda istediğiniz kişiyi seçip)/ileri/kullanıcı oturum açtı/ileri/ses bildirimleri(istediğiniz bir ses efekti müzik..vs)/ileri/bu bildirim hiçbir zman sona ermeyecek/SON artık eklediğiniz kişi çevrim dışı girdiğinde ayarladığınız müzik çalıcaktır. NOT=bütün kişilere aynı sesi uyarlamayın ![]() *engelleme için bişey bilinmiyor henüz olursa paylaşırız paylaşıma açığız ![]() *özel hayata saygı kalmadı |
| |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
yaw bırakın adamlar rahat rahat girsin yaa, illa sizin yüzünüzden çevrimdışı giriyo diye bi kaide yok..adam kim var bakalım diye kontrol ediyodur belki o sırada konuşmak istemediği kişiler vardır.. ha engelleme olayı ayrı, ona ben de uyuz olurum..engelleme için bişey bilinmiyor denmiş, hayır biliniyor arkadaşlar: www.kimengellemis.com ben girdim walla öğrendim kimin engellediğini..haa pek güvenli olmayabilir ona göre, bana bişi olmadı ama girdikten sonra şifrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #3 (permalink) |
|
benim ilgi alanıma giriyo arkadaş..bunu ben çıkarmadım sitemini bana yapma..verdiğin adrese gelince güvenli değil diyolar dediğin gibi sona şifreyi değiştirmek gerek..bu yüzden söylemedim..
|
| |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| sorun nedir düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum, belki yardımcı olur diye oraya bildiklerimi aktardım ama nedendir bilinmez sanki sana köyü bişeyler söylemişim gibi anladın bunu..murat'ın söyledikleri doğru olabilir, ben sadece o ana kadar bildiklerimi ilettim, şimdi murat'tan doğru olanını öğrendim..ama senin olayı bi 'ayar verme' haline getirmen beni şaşırttı..sanki murat'ı kendi yanına çekmişsin de..:slap: konuyu uzatmak istemiyorum, onun için bu son mesajım olacak.. bu arada murat için ettiğin dua sanırım benim kadar murat'ı da dumura uğratmıştır..:haha: murat'ın imzasına dikkatli baktığında ne demek istediğimi anlayacaksın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
heheh yaw gerilim yaratmaya gerek yok *bsb* Cemal sende yanlış anlama öyle pat diye yazmışım düşünmedim böyle gerilimli konu olduğunu, heheh. Ayrıca başlığı düzeltiyorum, büyük küçük harf niye yazılır başlıklarda bilmem |
| |
| | #8 (permalink) | |
|
bende bildiğim bi konuyu paylaşmak istemiştim..ama senin bu msgının giriş kısmıyla karşılaşınca bende senin ayar olayına girdiğini düşündüm.. Alıntı:
![]() düşünceler ve inançlar farklı olabilir.. ben kendi kitabımla teşekkürümü ölee gösterdim... benim ordaki maksadım ayar vermek değil kesinlikle sadece net bi şekilde söylemiş murat arkadaşınnn onun içindi...ama sen nasıl anlamak istiyosan ölee anlaa tabii..benim için farketmez..hepsi uyar![]() wayyy be gerilimde yapmışım... ![]() ha bu arada Chonk büyük küçük harf hoşuma gittiği için kullanmıştım.aykırı olduğunu bilmiyordum pardon..düzelltiğin için teşekkürler.. | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |