![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| ![]() Önce Free butonuna basıyoruz, ücretsiz dosya indirmek için... ![]() Sürenin dolmasını bekliyoruz... ![]() Çıkan kodları kutucuğa yazıp download diyoruz... ![]() Dosyanın kayıt yerini belirleyip indiriyoruz...
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
bilmiyorduk abla cok sagol ![]() ![]() artık boyle bırsey yok artık sıfre yazma yok sadece free yabasıp durenın dolmasını bekle sonra orda download yazıyor tıkla tamam saygılarımla ...
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
önceden ortalama hız 100 le felan indiriyoduk.. şimdi 50 nin üstüne çıkmıyo meret.. başta 180 le giriyo gaza getiriyo bizi ama sonra aniden düşüyo
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
ama ikinci dediğin doğru peki, hiç aklıma gelmedi değiştiği, ekledim öyle, ama çokta fark yok, yine az çok benzer, işe yarar yine de bunlar... ok canımcım, sorun yok dimi
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
'...işkenceydi artık daha az acı veren bir işkence' şeklinde devam ettirilebilecek yarım, anketimsi (!) cümle.. tamam, sembol girme özelliğini kaldırmışlar ama bu sefer de bağlantı hızı 60 kb larda, nerde o 100-110 lar?..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |