Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Hobiler - İlgi Alanları - Çalışmalar > Bilgisayar Yardım, Program ve Oyunlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-Aralık-2008, 10:33   #1 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

pirelikedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wink Travian - Browser Oyunu

Travian, içinde binlerce oyuncunun bir köy yöneticisi olarak oynadığı, büyük bir oyun dünyasıdır.

Hiçbir ek program indirmeden oynanır.
Travianda, binlerce gerçek oyuncuyla birlikte antik bir dünyada bulunacaksınız.
Köyler kurabilir, savaşlar kazanabilir ve komşularınızla ticaret yapabilirsiniz.

Travianda üç değişik halk vardır: Romalılar, Galyalılar ve Cermenler. Her halkın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Halkların ordularıda birbirinden farklıdır.Bu yüzden oyuna başlamadan önce kendi stratejinize uygun bir halk secmelisiniz.

romalılar:
Roma imparatorluğu amatör oyuncular için iyi bir seçimdir.Yönetilmesi kolay olduğu için başlangıçta çok uygundur.Sosyal ve teknik açıdan çok gelişmiş oldukları için romalılar mimarlıkta uzmandır ve askerleri travianda elitdir.
Romalılar son derece dengelidir. Hücumda ve savunmada aynı derece güçlülerdir. Bu avantajlardan faydalanabilmek için uzun ve masraflı eğitim görmeleri gereklidir. Piyadesi efsanevi ve müthiştir, ama süvarilere karşı savunma güçleri diğer halklardan daha azdır.
Amatörler ve hangi halkı seçeceğini bilmeyen oyuncular için bu halk uygundur.

galyalılar:
Galyalılar en barışcıl halktır. Askeri eğitimlerinde savunmaya ağırlık verirler, hücumda performansları neredeyse diğer halklarla aynıdır.Süvarileri mükemmeldir, atları çok iyi yetiştirilmiştir ve hızlarıyla düşmanlara ani ve şaşırtıcı saldırılar yapabilirler.

Bu halkı savunması kolaydır aynı zamanda hücumlardada iyidirler. Bu halk oyuncuya istediği şekilde stratejik oynama imkanı sunar, fakat bunun için oyuncu becerisini ve tecrübesini göstermelidir. Ama tabiiki amatörlerde bu halkla başarılı olabilirler!

cermenler:
Cermenler travianın en saldırgan halkıdır.Cermenler müthiş ve dehşet saldırılarından dolayı herkesin korkulu rüyasıdır ve ölümden korkmadan toplu olarak her tarafı yağmalarlar.

Askeri disiplinleri diğer halklara göre azdır, bu nedenle cermenlerin savunma gücü ve hızı azdır. Saldırıyı seven ve tecrübeli oyuncular için cermenler daha uygundur!

ben oynuyorum çok zevkli bi oyun burdan kayıt olabilirsiniz arkadaşlar:
http://travian.com.tr/
Alt 27-Aralık-2008, 10:38   #2 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok kötü birşey yaptın pireli, şimdi bu oyuna başlayan forum üyeleri öldürdükleri vakitlerinin hesabını senden soracaklar ilerde..

hakikaten güzel bir oyun ama çok da bağımlılık yapıyor, iş yerindeyken bile 'acaba köyüme ne oldu, askerlerim hayatta mı, yağmaladılar mı' gibisinden delirtici sorular sorabiliyor insan kendi kendine.. siz iyisi mi hiç başlamayın..

bu arada pireli hangi serverdasın?

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-Aralık-2008, 18:03   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

6 sene oluyor ben oynayalı ama gecen sene bırakmıstım senın yuzunden tekrar baslayacagım bak yok ya aman allahım bırdaha baslamam ya bırakamıyorsunuz zaten bırde bırlık yonetıcısı oldugunuz zamna kı ben bırakmadan once oyleydım 1. sıradakı bırlık baskomutanı olmustum baslangıcta 1 hafta hep bırıncı oluyordum ama sonra ılgısızlıkten gıdıyordu ama olsun ya cok zamanımı aldı bırdaha baslarsam da en fazla 1 hafta oynarım saygılarımla ...

BASİLİSK

Saygılarımla ...
bsb_grgn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil