![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Bu program ile full albümler,filmler,videolar,epler,singlelar indirebilirsiniz.Programı indirmek tamamen ücretsiz olup bazen bu programla indirmek istedikleriniz ücretli olabiliyor ama merak etmeyin güvenli bi programdır ve bilgisayarı limewire vb. programlar gibi kasmaz. http://www.utorrent.com/ 'dan programı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Şimdi bu programla yüklemeler nasıl olacak; diyelim ki siz backstreet boys'un this is us albümünü indirmek istiyorsunuz.Google'a girip ''Backstreet Boys This Is Us Torrent'' yazdığınızda çeşitli siteler çıkacak onlardan birine tıklayıp download torrent sekmesine basarsanız linkin içindekiler programınıza işlenecek ve internetinizin hızına göre yüklenecek.Yüklendikten sonra dosyaları Karşıdan Yüklenenler bölümünde bulabilirsiniz. Film yüklemek için de aynı şeyi yapıyoruz.Yani yüklemek istediğimiz şeyin adını yazıp sonuna torrent ekledik mi yükleyemediğimiz şey olmayacaktır ![]() tavsiye ettiğim torrent siteleri; www.torrentz.com www.mininova.org www.mononova.org www.sumotorrent.com google girmeden direkt bu sitelere aradığınız şeyi yazarakta yükleyebilirsiniz.İyi eğlenceler ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| o siteler yeterli gelmezse isoHunt : the BitTorrent and P2P search engine u da tavsiye ederim
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Benim gibi torrent i yalnızca dizi için kullanıorsanz EZTV - TV Torrents Online nerdeyse tüm diziler var. ve asla fake olma ihtimali yok..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| ne mininova gibi , ne torrentz gibi bir türk torrent arama sitesine rastlamadım. O yüzden Türk kaynaklı dizi , film gibi şeyleri forumlardan bulmak zorunda kalıyorum.. Türk torrent sitesi yok mu ya =))
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |