![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
Arkadaşlar ben dün bir arkadaşımla msn de konuşuyodum bir sorunu halletmem için bana yardımcı oluyodu sonra bana bir dosya gönderdi sana yardım edebilmem için gerrekli dedi bende o gönderdiği programı yükledim ve bilgisayara uzak masaüstüne bağlan die bir programı kurdum. Kurduktan sonra onun içinde bizim bilgisayarın ID si ve şifresi bulunuyodu bende arkadaşımın isteği üzeerine bu bilgileri (ID ve şifreyi) ona verdim sonrada o ben hiç bir şey yapmadan uzaktan benim bilgisayarımı yönetti. ben fareye bile dokunmadım. Benim sorunumu halleti fakat bu programı sonradan kurduğuma pişman oldum.Çünkü bizim bilgisayarı kafasına estiği zaman kullanabilirmi die aklımda bir soru işareti kaldı. Eğer biliyorsanız lütfen bana yardımcı olun 1-istediği zamn bnm bilgisayarı yönetebilirmi (yani ID yi vermem sorun olurmu)?? 2-yönetmemesi için bnm yapabileceğim bir şey var mı??? cevaplarsanız sewinirim ![]() allahım ya ne kadar safım :ahkafam: nasıl olurda böle bişiyi yaptım ![]() ben babama ne dicem şimdi yaa :vurkendini: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |