![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Biliyorsunuz Ki Dünya En Çok Tutulan Müzik Player Programı WİNAMP'dır. Peki bu Programı üreten Firmanın Adı Nedir ? Cevap: NULLSOFT Peki bunu Winamp da yazarsak ne olacaktır. İşte cevabı : Winamp Bas yüksekliğine Göre Saydamlaşıyor. Yapacağımız işlem çok Basit !!! Öncelikle winampımızı acıyoruz...Daha sonra bir şarkı seciyoruz ve şarkımız calarken; NUL- Boşluk Tuşu - ESC - L- Boşluk Tuşu - ESC SOFT arkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı; 1-müzik aç [ yani müzik çalsın ] haaa birde bu play list gözükür durumda olacak 2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz 3-boşluk tuşuna bas sonra esc e bas 4-sonra yine L tuşuna bas sonra boşluk sonra yine esc 5-en son olarak soft yaz ve sonuç! Bunu yaptıktan sonra müzigin bas yükseliğine göre winampın saydamlaştığını göreceksiniz... denedim güzel, belki bilenler çoktur da ben yeni öğrendim, paylaşayım dedim ![]() Gs Hacker dan Alıntıdır
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
iyi hoş sıradışı gizli bir özellik ama... şarkı çalarken oturup winampi mi izlicem, veya kaçımız şarkı çalarken winampe bakıyo yıh yıhindiriyoz aşşağı, görev çubuğunda çalıyo işte. kız kısmısının süsüne püsüne düşkünlüğü yok mu işte bu da bayanların ilgi alanına giren tipik öyle bişey. ki zaten konuya cvp yazmış olup özelliği beğenenler nil, tuba, burcu hep bayan. arasında bi erkek selo var, o da "ben yapamadım yaaw" diyip olayı anlamayarak fransız kalmış. hehe |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Ben olayın enterasanlığına dikkati çektim Tutkun. Elbette aaa oturun izleyin demiyoruz. Değişik, güzel bir şey o kadar. Birçoğumuzun da ilgisini çeker böyle şeyler, aa inanmıyorum falan deriz, öyle bir durum.
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
ben biliyordum zaten bunu ama bilmeyenler çoğulukta galiba gerçekten herkes yapsın çook güzel oluyor
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |