![]() |
| | #12 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hehe, bu oyunun adını duyunca elimde olmadan bilgisayar başında günler geçirip, domuz öldürerek skill kazanmaya çalışan cartman geliyor..o yüzden belki de, bu oyunu hiç oynamak istemedim, kendimi kaptırıp hayatımı heba etmeyeyim diye..şaka tabi, ama kendini fazla kaptırmamak gerek.. make love not warcraft..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
dota adında bir bölümü vardır internet üzerinden 5v5 olarak oynanabiliyor , kimileri de benim gibi düşünüyor olabilir strateji oyunlarında bina kurması yok onların seviyelerini geliştirmesi zulum gelebilir ,dota da bunlar kurulu veriliyor kahramanlarla kendi kurulu binalarınızı koruyup karşıdaki düşmanın merkez kulesini yıkmaktır. Dota da bir kahraman seçiyorsunuz 90 kusur kahraman var bu kahramanlar ;agility, strength , intelligence agility de snipe ve traxe kraldır strength de knight ve axe , intelligence da ise storm ve enc kraldır , takımda bunlardan 5 i olduğu zaman yenilme ihtimalin yok gibi birşey |
| | |
| | #15 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
sevgili Nick Carter'ın takımına katılabilmek için başladığım,uğruna dersleri kaçırdığım oyun..ama çok güzel ya tabi ben demosunu oynuyordum,bir türlü giremedim o takıma göremedim Nickçiğimi..olsun ama çok yavaşlatıyor ya pcyi..bir de,para verip oyunu satın da alamam..sildim gitti hahaha ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |