![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
kimyadan çok ilginç hocanın dikkatini çekebileceğim bi konu bulup anlatmam lazım. bunu yapamazsam karneme ilk defa zayıf getiircem bu da çok fena olur. bildiğiniz bilimsel, tarihi ilginç konular varsa lütfen yazın
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
benim aklıma bi konu gelidi. çok etkileyici bi konu. bunu araştırabilirsin."suyun hafızası varmış" diye bi konu geldi aklıma. bence çok ilginç bi konu..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 07-Nisan-2008 Yaş: 19
|
heroes e ne dersiniz yada milo ventimiglia ya
__________________ http://img441.imageshack.us/img441/6...esscopysz0.jpg |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Biri tercümanım olsa :blink: Kezbancığım konu için de o kadar dert etme.Ben de ödev için mükemmel konular arardım ama ki hep sonu aynı oldu.Klasik konular Bizim hocalar suyu severdi sen de sularla ilgili yapabilrsin genel anlamda.Suyun kimyasal yapısı,izotoplarını vs. yapabilirsin.Ya da hidrojen hakkında yapabilirsin.O da ilginç bir elementtir.Bence daha fazla seçenek için uğraşma.Bunlar ilginç ve hoş konular :victory: Kolay gelsin şimdiden sana:17:
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |