![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Bu bölümde ders muhabbetleri yapabilirsiniz Geyik değil.Ödevlerinizde yardım, derslerinizdeki sıkıntılar, takıldığınız konular vs. her konuda yardım alanı olabilir. Bu alanın oluşumundaki fikirleri için "eroica" 'ya teşekkürler. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
saol murat , eroica... Ciddi lazımdı böle bi konu ama hiç aklıma gelmedi Burda o kadar kişiyiz eminim çok yardımımz dokunur birbirimize... ilk ben başliim dicem ama cewap gelene kadar ben dersten zatn kalırım
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bizimki de viyana kuşatması neden bitti die sormuştu 4 sayfalık yazı götürdüm yalnış demişti... meerse atılacak kuş kalmamış (ıyy) walla bildiim kadarıyla penguenlerin -40 derecelik vücut ısıları var.. belki de kuzey kutbu sıcak geliodr eer komk bi cevabı varsa merak ettm ama ciddiyse netten bi bakalm
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Tutkunum saol yaa. .. Allah razı olsn... gerçi klasik yapcam dien gıcık 50 soruluk test yaptı.. yanarım yanarım günlerdr çalışıp elimin altında duran kpss sorularına çalışmadııma yanarm. 4 soru çözmüştüm ordan 4ü de çıktı... şimdilik 4 kesin doorum var yane...
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |