![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
endüstriyel alıcı davranışları ve modelleri. alıcı davranışlarını etkileyen faktörler ve satın alma merkezi kavramı... die çoooook öküz(afedersiniz) bi ödev var yapmam gereken. daa doorusu sunum. ama milyarlarca bilgi içeren internette bile bu konuyla alakalı tek kelime bulamadım. nolur yardım yaa. ( tutkuuun yardm ett sende vardırr)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
| http://www.ttefdergi.gazi.edu.tr/mak...Sayi2/1-18.pdf canım böle bişey buldum nette gezinirken ama işine yaramı bilmiyorum yinede bi bak derim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| bu konuyu nerden buldun be bıcırık. Dersin adı Endüstriyel Pazarlama'mı? Bizim gördüğümüz pazarlamada yoktu bu konu. Ama bakarız yine arşive. Osmangazinin kütüphanesi yok mu, ben netten bulamadığımı kütüphaneden bulurdum. Sana şimdilik bir kitap öneriyorum, bulabilirsen al, işini az çok görür : Ersoy, Nezihe Figen (1999) Avrupa Tek Pazarının Türk İhracatçı Firmalar tarafından bölümlendirilmesi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
walla ben onu diil o geldi beni buldu sinir oldum... ya 1 sayfalık bişi var kaç tane kitaba baksam hepsi de aynı şey. delirecem. o kitabva bi bakayım tutkunum saol ya bitanesin ![]() ![]() tianiefinn onu açamadım ben ya pdf dio word padde açıo bi beceremedim. ama çoookkkk saol açacam ben onu ![]() teşekkür ederim
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |