![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yakup geçen sene böyle bir konu açmıştı ama o konu kilitlenmiş sanırım.bildiğiniz gibi forumda bir çok öss mağduru bulunmakta (başta ben ) ve şu an için nereyi tercih ediceğimi napıcağımı bilemiyorum sadece aklımda bi kaç yer var ve bugün hocalar da ikinci öğretimin ne kadar rahat olduğunu söylediler.ikinci öğretim okuyan ya da okumuş arkadaşlar yardım ederse sevinirim ![]() bu arada çanakkale 18 mart üniversitesi hakkında da ayrıntılı bir bilgi lazım bana ![]() ayrıca yurtlar hakkında da olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :innocent: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| bu kadar para verılmez vala ozel unıversıte okur gıbı. ama rahatı on numara. sabah kalkamama gıbı bı derdın olmuyo. kendımden bılıyom. ama rehavetı fazla oluyo sonra benım gıbı okul bayaa bı uzayabılıyo
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Madem konu açıldı bende soriyim; sizce Bilgi Üni. mi?? Maltepe Üni. mi?? oo piti piti yapmayınız,fikri olan bişiler söylerse mutlu olurm
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| serelinam can çok doğru bişey söyledi 2. öğretimin harçları çok fazla. bide sen şehir dışında olurda 2. öğretim okursan çok zor. ayrıca kendi arkadaşlarımdan biliyorum hiç akıl karı deil 2. öğretim olmak. tamam geç kalkma gibi bi avantajın oluyor fakat bu seferde kendine çalışcak vakit ayıramıyosun. sen sabah geç kalkıp ayılana kadar bi öğlen keyif yapana kadar zaten okul vakti geliyor ve akşam okuldan çıktıktan sonrada canın hiçbi şekilde ders yapmak istemiyor örgünde en azından erken kalktığın için kendine ayıracak vaktin çok oluyo diye düşünüyorum ben eğer ki örgün olabiliyorsa mutlaka onu tercih et hem vakit tasarrufu hemde para tasarrufu
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için ![]() mukom ben de can gibi düşünmüştüm başta ama hocalarla konuşunca bana dediler ki 1 sene için dersaneye vereceğin parayı oraya 4 sene için vereceksin dediler.bi de ben eğer seneye kalırsam özel matematik öğretmeni tutmayı da planlıyorum yani her halukarda para gidecek türkiye de okumak bu işte napalım ![]() benim puanım örgüne tutuyor ama ne bilim o tutan meslekleri hiç sevmedim bi de yığılma olursa açıkta kalabilirsin dediler o riski göze alamam o yüzden 2. öğretimleri de yazıcam neyse hayırlısı artık ne diyim |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
18 mart eğer iibf için diosan uzak dur derim. uludağ dan da ulaşım zaten tamamıyla problem olur. ama dersen yurtta kalıcam o zaman tamam. ama 2. sene en azından ev düşünürsün,herkes düşünür 2. öğretimi de boşver,servet ödersin sonra da örgünden alırsın dersleri. çünkü 2. yıldan sonra genelde örgün ders almaya başlarlar.. saat 11 de dersin biter sen de telef olursun.Eskişehir düşünürsen tavsiye ederim. Anadolu da herşeyi yata yata geçersin. her yer yurt kaynar,ulaşım kolaydır.. Osmanazi dersen geçme olayı dışında aynıdır ama kasarlar (kendimden biliorum ) tavsiye edebileceğim,yaşanabilecek Eskişehir,Antalya,Bilecik ve en önemlisi Edirnedir Bilecik küçüktür ama rahattır. Antalya da deniz var Edirne ise Eskişehir ile eş desem yeridir. ulaşım kolay,yurtlar rahat kiralar düşük okul kolaydır. ayy çok yazdım ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
mami hadi ısparta ile ilgili bi şeyler yazalım bizde süleyman demirel üni kampüs olarak cidden çok güzeldir yeşillikler içinde harika bir kampüsümüz vardır bende çok seviyorum Ispartaya gelecek olursa şehir olarak gayet güzel yeşillikler için de ama 0 sosyal hayat var saat 9-10 gibi gece moduna giriyo ben evde otururum yurttan çıkmam zaten diyenlere göre bir yer şehirde şuç oranı filan da hiç yoktur o bakımdan güzeldir,yerel halk öğrencileri çok sevmez ev verme konusunda mesela şehirde en kaliteli yer burger king artık gerisini siz düşünün aklıma geldikçe daha yazarım şunu da diyeyim aklınız varsa burayı yazmayın |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |