![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| hakkaten sdü nün kampusu cok guzel ve her gecen ay dahda guzellesıyo. sureklı bıseylr yapıyolar adamlar. ama muhendsılık dusunenlere tavsıye etmem. bızım sınıf 64 kısydı 3 kısı donemınde bıtırdı. dıger bolumlerı bılmem ama bızde durum buydu. gereksız bı kasma olayı var. sehır canın da dedıgı gıbı sosyallık olarak cafelerı var. bolbol cafelerde oturursun başka bısey beklemeyın. ama buyuk sehırden gelmıyosanız sevecegınız bır sehır. temız ve bakımlıdır. 150 bın sehır nufusu 50 bınde unıversıte nufusu olunca sehrın merkezı kampus gıbı yarısı unıversıtelı gezenlerın. o havası guzel. baskaa... yazlar sıcak ve kurak ..... :muhahaha: aklıma geldıkce yazarım
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| valla serelim ben artık hiç düşünmüyorum yazcam bir bölüm gitcem okucamm..çünkü ben zamnındayken çok düşündüm ve çok şey kaybettim artık hayatı akışına bıraktım...ben hayatı yönlerdiriyim derken o beni çekip çevirdi..inş...hayırlısı olur canımmm:17:..kendinide fazla yorma benden sana tavsiye herşey olcagına varırmışta ahmak boşa çabarlarmış.:blink:..belki çok umutsuzca konuştum ama azcıkda olsa kulagına küpe olsun canımmm...:17:..hayırlsı olur inş.....:wink:
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Alıntı:
bende kesinlikle sana katılıyorum
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| wow o zaman bende size izmir'i tavsiye edeyim arkadaşlar bi kere benim gibi kendi evinizden gidip gelmicekseniz ki aramızda izmirli olmadığına göre öyle olucaktır çok free bir yaşam sizi bekler başka şehirlerde insanların absürd olarak karşıladığı şeyler izmirlilere normal gelir, yani burdaki insanlar çok rahattır keyfine düşkündür ondan pek zorluk çekmezsiniz. şehir dışından gelen arkadaşlarım hemen alıştılar buraya yazın evlerine bile gitmek istemiyolar üniversite olarak bahsediceksek önce kendi okulumdan bahsedeyim. bi kere dokuz eylül bölük pörçük bi üniversitedir. eğitim başka yerde hukuk başka yerde tıp başka yerde.. bi kampüs hayatımız yok yani. ama en azından şehir içinde her yer. ege üni. ye gelince, türkiyenin sayılı kampüslerindendir adamlar çok güzel kampüs hayatı yaşıyorlar vallahi ben 9 eylüllü olmama rağmen egeyi daha çok seviorum birde şehir dışında urla da yüksek teknoloji diye bir okul varki oraya genelde izmirliler gider o yüzden ondan hiç bahsetmiyorum ayrıca 4 tane de özel üni (ekonomi, yaşar, gediz, izmir) var, ki onlara da şehir dışından gelen az olur o yüzden onlardan da bahsetmiyorum. kısacası izmir güzeldir ya gelin buraya ![]() izmir le ilgilenen varsa bana danışsın diyomuşum :haha: tüm üni adaylarını güzel şehrime beklerim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 26-Kasım-2007 Bulunduğu yer: çanakkale-ankara-bursa Yaş: 21
| Alıntı:
![]() ama ben kısaca bahsedeyim kaldıgın yere biraz uzak olabilir ancak çanakkale zaten her yönden öğrenci şehri olarak anılır şehir içinde ualşım çok kolaydır istemedigin kadar kalacak yer mevcuttur pansiyonlar,yurtlar,eşyalı evler vs zaten devlet yurdu fean düşünüyorsan bilmiyorum ama yurt tam denizin yanında güzel bi bölgede onun dışında pahalı sayılmaz yani bi ögrenci için çokda pahalı bi şehir degil en azından ist,ankara izmir gibi....eger tercihin terzioğlu kampusu olursa yaşadın tüm derslikler deniz manzaralı sahile bakmakdan ders dinleyemessin haha xD sanırım aklında bi fikir olmuştur
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |