Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Üniversitesi > Ödev ve Dersler için Yardım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-Temmuz-2009, 19:29   #11 (permalink)
Backstreet's Back!

mAmi_bSb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkaten sdü nün kampusu cok guzel ve her gecen ay dahda guzellesıyo. sureklı bıseylr yapıyolar adamlar. ama muhendsılık dusunenlere tavsıye etmem. bızım sınıf 64 kısydı 3 kısı donemınde bıtırdı. dıger bolumlerı bılmem ama bızde durum buydu. gereksız bı kasma olayı var.
sehır canın da dedıgı gıbı sosyallık olarak cafelerı var. bolbol cafelerde oturursun başka bısey beklemeyın. ama buyuk sehırden gelmıyosanız sevecegınız bır sehır. temız ve bakımlıdır. 150 bın sehır nufusu 50 bınde unıversıte nufusu olunca sehrın merkezı kampus gıbı yarısı unıversıtelı gezenlerın. o havası guzel.
baskaa... yazlar sıcak ve kurak ..... :muhahaha:
aklıma geldıkce yazarım

mAmi_bSb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-Temmuz-2009, 20:02   #12 (permalink)
Backstreet's Back!

sweet-witch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

canım bnm 2. öğretim seçme derim ben çok zorlar seni
tabi yine sen bilirsin ama bnm bir arkadaş 2. öğretim de çok sıkıntı çekmişti
sweet-witch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-Temmuz-2009, 21:42   #13 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mAmi_bSb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakkaten sdü nün kampusu cok guzel ve her gecen ay dahda guzellesıyo. sureklı bıseylr yapıyolar adamlar. ama muhendsılık dusunenlere tavsıye etmem. bızım sınıf 64 kısydı 3 kısı donemınde bıtırdı. dıger bolumlerı bılmem ama bızde durum buydu. gereksız bı kasma olayı var.
sehır canın da dedıgı gıbı sosyallık olarak cafelerı var. bolbol cafelerde oturursun başka bısey beklemeyın. ama buyuk sehırden gelmıyosanız sevecegınız bır sehır. temız ve bakımlıdır. 150 bın sehır nufusu 50 bınde unıversıte nufusu olunca sehrın merkezı kampus gıbı yarısı unıversıtelı gezenlerın. o havası guzel.
baskaa... yazlar sıcak ve kurak ..... :muhahaha:
aklıma geldıkce yazarım
nufüs ile ufak bi hatırlatma daha haftasonları inanılmaz fazla asker olur ama haftaiçileri özellikle yazın insan yok gibi bi şey gerçi dışarıda çok az bulunuyorum ama bomboş bi şehir gibi geliyo

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-Temmuz-2009, 22:02   #14 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

valla serelim ben artık hiç düşünmüyorum yazcam bir bölüm gitcem okucamm..çünkü ben zamnındayken çok düşündüm ve çok şey kaybettim artık hayatı akışına bıraktım...ben hayatı yönlerdiriyim derken o beni çekip çevirdi..inş...hayırlısı olur canımmm:17:..kendinide fazla yorma benden sana tavsiye herşey olcagına varırmışta ahmak boşa çabarlarmış.:blink:..belki çok umutsuzca konuştum ama azcıkda olsa kulagına küpe olsun canımmm...:17:..hayırlsı olur inş.....:wink:
Alt 21-Temmuz-2009, 22:12   #15 (permalink)
Backstreet's Back!

sweet-witch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
raınıck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla serelim ben artık hiç düşünmüyorum yazcam bir bölüm gitcem okucamm..çünkü ben zamnındayken çok düşündüm ve çok şey kaybettim artık hayatı akışına bıraktım...ben hayatı yönlerdiriyim derken o beni çekip çevirdi..inş...hayırlısı olur canımmm:17:..kendinide fazla yorma benden sana tavsiye herşey olcagına varırmışta ahmak boşa çabarlarmış.:blink:..belki çok umutsuzca konuştum ama azcıkda olsa kulagına küpe olsun canımmm...:17:..hayırlsı olur inş.....:wink:
düşüncelerimi çok güzel bir şekilde sözcüklere dökmüşsün cnm bnm
bende kesinlikle sana katılıyorum
Alt 21-Temmuz-2009, 22:21   #16 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sweet-witch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
düşüncelerimi çok güzel bir şekilde sözcüklere dökmüşsün cnm bnm
bende kesinlikle sana katılıyorum
sagollll...canımmmm:17:
Alt 21-Temmuz-2009, 23:43   #17 (permalink)
Fan Club Moderatörü

wow o zaman bende size izmir'i tavsiye edeyim arkadaşlar bi kere benim gibi kendi evinizden gidip gelmicekseniz ki aramızda izmirli olmadığına göre öyle olucaktır çok free bir yaşam sizi bekler başka şehirlerde insanların absürd olarak karşıladığı şeyler izmirlilere normal gelir, yani burdaki insanlar çok rahattır keyfine düşkündür ondan pek zorluk çekmezsiniz. şehir dışından gelen arkadaşlarım hemen alıştılar buraya yazın evlerine bile gitmek istemiyolar üniversite olarak bahsediceksek önce kendi okulumdan bahsedeyim. bi kere dokuz eylül bölük pörçük bi üniversitedir. eğitim başka yerde hukuk başka yerde tıp başka yerde.. bi kampüs hayatımız yok yani. ama en azından şehir içinde her yer. ege üni. ye gelince, türkiyenin sayılı kampüslerindendir adamlar çok güzel kampüs hayatı yaşıyorlar vallahi ben 9 eylüllü olmama rağmen egeyi daha çok seviorum birde şehir dışında urla da yüksek teknoloji diye bir okul varki oraya genelde izmirliler gider o yüzden ondan hiç bahsetmiyorum ayrıca 4 tane de özel üni (ekonomi, yaşar, gediz, izmir) var, ki onlara da şehir dışından gelen az olur o yüzden onlardan da bahsetmiyorum. kısacası izmir güzeldir ya gelin buraya izmir le ilgilenen varsa bana danışsın diyomuşum :haha: tüm üni adaylarını güzel şehrime beklerim

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-Temmuz-2009, 00:29   #18 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu yazı çok uzun bir ya beni arayıp okusun ya da biri özet çıkarsın

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-Temmuz-2009, 02:06   #19 (permalink)
Fan Club Moderatörü

Alıntı:
can11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yazı çok uzun bir ya beni arayıp okusun ya da biri özet çıkarsın
kısacası izmir'in güzelliklerinden bahsettim can. sen izmirlisin bilirsin ne kadar güzel bir şehir olduğunu

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-Temmuz-2009, 10:41   #20 (permalink)
Banned

Alıntı:
ajsrlbsb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yakup geçen sene böyle bir konu açmıştı ama o konu kilitlenmiş sanırım.bildiğiniz gibi forumda bir çok öss mağduru bulunmakta (başta ben ) ve şu an için nereyi tercih ediceğimi napıcağımı bilemiyorum sadece aklımda bi kaç yer var ve bugün hocalar da ikinci öğretimin ne kadar rahat olduğunu söylediler.ikinci öğretim okuyan ya da okumuş arkadaşlar yardım ederse sevinirim

bu arada çanakkale 18 mart üniversitesi hakkında da ayrıntılı bir bilgi lazım bana
ayrıca yurtlar hakkında da olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :innocent:
çanakkale 18 mart güzel sanatlardayım merak ettiğin her türlü souruyu sorabilirisn cnm

ama ben kısaca bahsedeyim kaldıgın yere biraz uzak olabilir ancak çanakkale zaten her yönden öğrenci şehri olarak anılır şehir içinde ualşım çok kolaydır istemedigin kadar kalacak yer mevcuttur pansiyonlar,yurtlar,eşyalı evler vs zaten devlet yurdu fean düşünüyorsan bilmiyorum ama yurt tam denizin yanında güzel bi bölgede onun dışında pahalı sayılmaz yani bi ögrenci için çokda pahalı bi şehir degil en azından ist,ankara izmir gibi....eger tercihin terzioğlu kampusu olursa yaşadın tüm derslikler deniz manzaralı sahile bakmakdan ders dinleyemessin haha xD sanırım aklında bi fikir olmuştur
grafik tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil