![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() PC'nize çivi çakmayı hiç düşündünüz mü? 2 GB veriyi çiviye kaydedin ve pc'ye çakın! Artık bilgisayarına sinirlenen ona bir çivi çakabilecek. Bilgisayarına vurarak rahatlama yolunu tercih edenler için çivi bellek üretildi. Bilgisayarına zarar vermek istemeyenler, Hollandalı firma Plankton büyük bir çivi şeklindeki bir USB-belleğinden mutlaka edinmeli. Çivi-Bellek 2 GB veri kaydedebiliyor ve fiyatı 45 Dolar. Ama daha da önemlisi, aynı hissi vermese de, sinirinizi bilgisayarınızdan çıkartabiliyorsunuz hem de bilgisayara hiç zarar vermeden.. Ay bana lazım bundan yaa:d |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
klavyeye de bi şeyler çakalım.. ben sinirlenince öyle yapıyom.. mouse'uda unutmamak lazım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Ben sinirleneceğim de o çiviyi takmaya çalışacağım.Ben sinirlensem onu takamam + USByi fırlatırım bir tarafa da kırılır.İnsanın iyice siniri bozulur.Bana ters zaten çivi mivi.Ben sadece yurdum USBsini kullanırım
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |