![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Gelecek tırnaklarında canlansın sloganı bu mekanizma için ideal olabilir.Şimdililik bir konsept tasarım olan TX54 saati,tırnağa takılıyor.Tırnağının ucuna basarak gece de rahatlıkla saat görülebiliyor. Ayrıca farklı renk seceknekleri sunan saat,tek kullanımlık olarak tasarlanmış. ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bi yaşıma daha girdim gulayy bana hediye alsana bundan
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ikincisi; daha doğumgününde aldık hediyenii zırt pırt hediye mi alıcaz sana.. bi kere de sen al... cimriiii
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |