![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson, Amanda Peet, Danny Glover, Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler. Yönetmen Roland Emmerich Yapımcı Roland Emmerich Mark Gordon Harald Kloser Larry Franco Ute Emmerich Senaryo Harald Kloser Roland Emmerich Oyuncular John Cusack Amanda Peet Danny Glover Thandie Newton Oliver Platt Chiwetel Ejiofor Woody Harrelson George Segal Müzik Harald Kloser Görüntü Yönetmeni Dean Semler Kurgu David Brenner Peter S. Elliott Dağıtım Columbia Pictures Gösterim tarihi 13 Kasım 2009 Ülke Cinema of the United States Dil İngilizce Bütçe $200 milyon Fragman http://www.youtube.com/watch?v=d_Re2j4VBRs
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| vizyona girdiğine göre konuyu filmlere taşıdım. ben bu filmi çok merak ediyodum açıkçası. giden varsa, film hakkında eleştiri yaparsa memnun olurum =) ona göre izliyim bende
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Kıyamet kopsa ve kıyameti görüntüleseler ancak böyle birşey olabilir herhalde.. Paranoyaksanız,hemen etkilenenlerdenseniz filme gitmeyin... Mükemmel efektler ve cidden harika anlatılmış Ben şahsen bayıldım... Filmden çıktığımda kıyamet mi kopsa acaba,nasıl bir şölen yahu die psikopata bağladım bi ara , ama arkadaşım Niiiil kıyamet koparsa biz naapıcaz,2012 dio yaaa demeye başlayınca şalterlerim iyice attı tabii.. Size tavsiye ciddiye almicak insanlarla gidin yoksa çok başınız ağrır...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
| bende cuma günü gittm bayıldım ya bütün efektler falan.yaşadım resmen.bi an 5 dk nefes alamadım abartmıyrm tetikteyim hala snra yerler çatlıcak sanıyırum.o kadar etkilendm. sırf germiyoda arada güldüm bn bazı yerlerde.bide baya uzun ilk yarı 1.5 saat sürüyo.kısacası bn çok beğendm |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
film hakkında şunu söyleyebilirimki efektler çok başarılı,çok uğraşmışlar..kurgu güzel..hikayedeki olayların örgüsü başarılı sayılır..gitmeni tavsiye ederim..konu ise eski filmlerden bir kolaj olmuş.tüm kıyamet filmlerinin bir karışımı gibi....konuyu Nuhun gemisine bağlamışlar...
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| Ablam beni ekerek gitti ama yorumları süper! yazdan beri bekliyorduk filmi sırf konusu ve o şahane fragmanından dolayı! Ablam 3 saat hiç sıkılmadan merakla izledim diyor.ben de şimdi bir an önce gitmek istiyorum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu filmin konusu zaten çok ilgimi çekmişti ve bu kadar beğenildiğine göre benim de gitmem şart oldu şu aralar gitmem gereken o kadar çok film var ki, liste baya kabarık
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |