![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
| ![]() Tür : Gerilim / Korku / Fantastik Gösterim Tarihi : 21 Mayıs 2010 Yönetmen : Samuel Bayer Senaryo : Wesley Strick , Eric Heisserer Yapım : 2010, ABD , 95 dk. Freddy Krueger karakterini Watchmen’de Rorshach karakterini oynayan Jackie Earle Haley oynarken, filmin yönetmenliğini Samuel Bayer yapacak. Filmin prodüktörlüğünü Michael Bay, Brad Filler ve Andrew Form yapacaklar ve filmin senaristi Wesley Strick. Filmin başrol oyuncuları arasında Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker ve Kellan Lutz da bulunuyor. Los Angeles’taki bir mahallede gençler anlaşılmaz bir şekilde ölmeye başlarlar. Parmaklarında jilet keskinliğinde bıçakları olan korkunç bir adamın bulunduğu kabuslar uyurken canlarını almaktadır. Rüyalardaki bu sapık katil, yıllar önce çocuklarını öldürdüğü aileler tarafından linç edilerek öldürülen sapık Fred Krueger’dan başkası değildir. Freddy her nasılsa şimdi geri dönmüş, yeni yetmeleri bir bir rüyalarında öldürerek intikam peşindedir.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
ben hemen düşüncemide yazmak istiyorum uzun zamandır gitmiyordum sinemaya çok farklı filmler arasından sectim pişman olmadım açıkcası ama filmde eksik olan bi şeyleri hissettim sürekli...çok farklı bi yerden başlanmış film ne bi başlangıc filmi nede devam eskilerle uzakdan yakından bir alakası yok...bu filme giderken tamamen yepyeni bi freddy yi görmek için hazırlanın derim ; film kötümü ? hayır bence degil...ama filmde eski serilerden alıştıgımız espirili kurbanlarıyla dalga gecip onlarla oyuncak gibi oynayan bir krueger yok..daha sakin yada öyle olmaya çalışan biraz hantal bi kişilik var ben haberi okumadım ama nedense bu adamın gölgesi gördügüm ilk an watchmenden Rorshach oldugunu anlamıştım hernese filmin tam açıklamasını yapmadan kısa bişeyler söylüycem film yeni bir senaryo üzerine aslında eskilerdende alışkın oldugumuz konudan gidiyor yani veliler çocuklarını korumak için bir lanete bulaşıyorla vs ama bunda biraz daha detaya inilmiş son olarak filmin final sahnesi biraz bagnaz olmuş yaaa bu arada izleyen arkadaşlardan o fotograflarda kız neyi görüdüde şoklar gecirdi açıklarmısınız ben anlayamadım orayı tam ![]() ):
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
benim asıl merak ettigim neden bu kadar uzun süre beklediler filmi çekmek için eminimki çok sefer düşünülmüştür çekilmesi...bence bi kayıp degil ama eskileri gibi bi seri olacagını düşünmüyorum üzülerek ): sonunda açık kapı bırakdılar ama bakalım
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
7 mi.. ben en son 5 de bitti sanıodum.. Fredy jason'a karşı die de bi film wardı( ki oda çok gzldi yine komiklikler wardı fln ) Onuda mı saydın yoksa bnm bilmediğim mi war
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |