![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
sinema bölümünü aradımancak bu filmle ilgili bir bilgi yada düşünce paylaşılabilncek bi başlık açılmamış öncelikle filmin konusu Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009 Yönetmen : James Cameron Senaryo : James Cameron Görüntü Yönetmeni : Mauro Fiore Müzik : James Horner Yapım : 2009, ABD Oyuncular Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine) , Zoe Saldana (Neytiri) , Michelle Rodriguez (Trudy Chacon) , Sam Worthington . (Jake Sully) , Giovanni Ribisi (Selfridge) , Laz Alonso (Tsu Tey) konusu Titanik, Yaratıklar (Aliens), Terminator filmlerinin efsanevi yönetmeni James Cameron Sinema tarihinde çığır açacak filmi AVATAR ile bir kez daha seyircileri büyülemeye hazırlanıyor. Üç boyutlu (3D) Sinema tekniklerinde son teknoloji ile üretilen ve en yüksek bütçeli film olarak akıllara kazınacak AVATAR, 18 Aralık’ta tüm dünya ile aynı zamanda sinemalarda! Bizleri hayal gücümüzün ötesinde muhteşem bir dünyaya taşıyacak olan film Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor. Yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğa ile örtülü bir çevrede yaşayan Na’vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket uzaktaki bu gezegeni ve barındırdığı kaynaklaro incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur. Bu program ile insanlar genetic mühendislik sonucu yarı insan yarı Na’vi haline getirilir ve misyoner olarak Pandora’ya gönderilirler. Botanist Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver) ile programa gönüllü olarak katılmış Jake’in bedenlerinin Avatar’I yaratılacak ve böylece Jake’e de felç olmuş bedenini başka bir formda kullanma şansı verilmiş olacaktır. Na’vi halkından Prenses Neytiri ile tanışan Jake, kendisini Pandora’ya gönderen tehlikeden bu halkı savunurken bulur.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
benim kendi yoruma gelince james cameron titanic den sonra avatar için pek çok açıdan büyük tereddütlerle çekmiş filmi. ancak gercek anlamda sinema tarihinde bu yıldan sonra çokönemli bi yer edincek bi film.şahsen benim sinemadan çıktıkdan sonra gece dünyasıyla rüyama giren ilk film diyebilirim..böyle bir dünyada yaşamakiçin her şeyimi verebirim.filmin açıklamasını okudugumda şöyle bir söz vardı "hayal bile edemiyceginiz bir dünya" bunu okudugumda klişe bi söz ne kadar ileri gitmiş olunabilinirki dedim? ancak o dünyaya ilk girildigi an gözlerim ışıl ışıl izledim...film boyunca mavi mavi bir şöeln izledim,gercekden her konuda büyüleyen bir film gerek müzikler gerek konu görsellik oyunculuk işleyiş her açıdan mükemmel bir filmdiözellikle izlemeyen arkadaşlar varsa 3d olarak izlemelerini şiddetle tavsiye ediyorum...ucan deniz analarına benzeyen toz taneleri havada uçusurken elinizikaldırıp sizde yakalamaya çalışıcaksınız ![]() buna eminim..4 senelik bi emege degmiş artmış bile..biz sinema solanu olarak film finalinde ayakda alkışladık.
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
filmi paylaşmak yasak die paylaşmamıştım sagol gimme more ayrıca filmin ofiicial sitesi Avatar Official Movie Website
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
teknolojinin geldiği son noktayı gösteren bir film...güzel bir film...ama inanılmaz abartılı yorumlar var int.sitelerinde ben bunlara katılmıyorum...büyük bütçeli bir film tabi ki elle tutulur bir şeyler ortaya çıkacaktı...
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
belkide bilim kurgu filmi olması bunun nedenidir hani aynı konuyla daha reel bi film olsaydı sanırımdemek istedigin gibiinternette dolaşan abartılıgördügün yorumlar gercek olabilirdi.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |