![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Gösterim Tarihi: 24 Ağustos 2007 Yönetmen: Eli Roth Oyuncular: Lauren German, Bijou Phillips, Roger Bart, Richard Burgi Senaryo: Eli Roth Müzik: Nathan Barr Görüntü Yön: Milan Chadima Tür: Korku Süre: 93 Dk. Yapım Yılı: 2007 Ülke: ABD Dağıtımcı: Warner Bros. “HOSTEL 2/OTEL 2”de, Roma’da seyahat eden üç genç Amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir Avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ‘spa’ya davet edilir. Kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder. Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
kesinlikle süper bir film.. ben birinciyi çok sevmiştim eminim ikincide süper olucak.... hatta bu film saw serisinden bile güzel...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bugün itibariyle cdsi elimde..taa edirnelerden buraya kadar getirdim çok zahmetli oldu yaw birincisi iğrençti. iğrenç olduğu için güzeldi. bakalım bu filmde ne gibi iğrençlikler var
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| ne bilim korkarsın gerilirsin iğrenirsin.... manyak bi film sonuçta. bu duyguları tek başına yaşama. yanında biri olsun onunla paylaş ki hafiflesin
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
benimde tam tersi yalnız izlemem lazım. arkadaşlarla korku ya da bu tarz(neyse artık) filmleri izleyemiyoruz ki.. sanki komedi filmi izlermiş gibi oluyo da. kimse susmuyo ki
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |