![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| ![]() Tür : Macera / Dram / Bilim Kurgu Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008 Yönetmen : Doug Liman Senaryo : David S. Goyer , Steven Gould (Kitap) Yapım : 2007, ABD Oyuncular Hayden Christensen (Davey) , Samuel L. Jackson (Cox) , Diane Lane (Mary Rice) Davey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Fakat evde mutlu ve huzurlu değildir. İşler iyice kötüleşince Davey kaçmaya karar verir, ama nereye? Nerede yaşayabilir? Davey'nin sihirli cevabı, istediği heryerde olacaktır. Davey, özel bir yeteneği olduğunu farkeder, çok yüksek mesafelere zıplayabilmektedir. Başının belada olduğunu ise sonra farkedecektir. Steven Gould'un kitabından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Doug Liman üstleniyor.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
02-25-2008, 23:51 biliyordumm.... benim beğendim insanı illa herkes beğenir :muhahaha: ama süper film gerçekten... dayanamıyorum yaaa valla indiricem martın 21 ine kadar kim beklicek ![]() editttt:::::::::: FILM 7 MARTTA GÖSTERİMDE.... __________________________________________________ _________ ara editi... alt alta msj olmısın diye yeni düzeltme..... __________________________________________________ __________________ arkadaşlar filme gittim dün gece.... film harika çok beğendim ben.... keşke daha uzun olsaydı film izle izle bitsin istemedim açıkçası.... hayden harika br oyuncu kesinlikle.... bayıldım filme bitttiiiiiimmmm, tükendim... bin kere daha aşık oldum.... ayrıca bir kere gitmeyle doyamadım bir daha gidicem :muhahaha: :wub::wub::wub::wub::wub:
| | |
| | #8 (permalink) |
|
daha izlemediniz mi. hem öyle hayden için izlerim filan olmuyor bakın bozuluyorum ben.:angry::muhahaha:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |