![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
bu serinin ilk filmine bayılmıştım,bir sürü konuşan hayvan falan vardı ama bu seferde prense bayıldım yaaa:wub:şiddetle tavsiye ederim.hatta bir kaç fotoğrafını koyayımda prensimin sizlerde görün![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Film hristiyanlıkla ilgili, incil'den bir kesit üzerinedir, tıpkı ilk filmde olduğu gibi. Yani amaç yakışıklı insan seçmek, hayvan konuşturmak değil temelinde. Prens Kaspiyan zaten baş rol değil, sadece bir obje.
|
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| ben birincisini normal bulmuştum ikincisi çıktığı gün de kardeşim tutturdu ben de onu götürdüm ve bence çok güzeldi çok beğendim.birincisi daha çocuksuydu ama artık narnia büyümüş diyorum ![]() ![]() bu arada ben barnes gerçekten çok tatlıydııııııı:w00t::w00t: ama normal halinde çok daha yakışıklydı o rolde...:17::muhahaha: aa bi de edmund da büyümüş ya benim kardeşlerden favorim o:17: sert çocuk ağırlığını koyuyor peter'ı bile o koruyo be kavgalarda... :muhahaha: Alıntı:
aslında bence romantizim fena olmamış da o kız biraz küçük kalmış kız yaş bakımından normal aslında ama filmde biraz komik duruyor.. :confused5:Alıntı:
![]() ![]() ...:haha:ama gerçekten dinlerin tarihinden alınan çok yer vardı sadece hristiyanlık değil tarihten benzetmeler de vardı bence...:17: | ||
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Alıntı:
C.S Lewis çok ünlü bir hristiyan yazardır. Narnia kitapları serisi Hristiyan ailelerin çocukları için yazılmış incil özetleridir. Benzetmelerle anlatılır. Filmde Hristiyan çocukları için yapılmış bir filmdir orjinalinde. Dinler tarihinden vs alınmış bir şey yok, filmin ve kitapların senaryosunun alındığı yer zaten belli, gizlenmiyor. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
evet narnia serisinin yazılışında en etkili kaynağın incil olduğu biliniyor.. ![]() :harika ötesi bir filmdi.. ilki de tabii çok iyiydi. yalnız bir sorum var.. ilk filmde gürgen öz mü oynadı?? ya da seslendirme mi yaptı??? öyle birşeyler duydum ben
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |