![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Yönetmen: Jon Turteltaub Senaryo: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley Oyuncular: Nicolas Cage, Diane Kruger, Bruce Greenwood, Jon Voight, Helen Mirren Filmin Türü: Aksiyon, Macera Yapımcı Firma: Jerry Bruckheimer Films Yapım Yılı: 2007 Yapım Ülkesi :ABD Orijinal Dili: İngilizce Dağıtıcı Firma :UIP Filimcilik Vizyon Tarihi: 04.01.2008 Filmin Konusu: Film, Nicolas Cage’in oynadığı hazine avcısı ben Gates’in, suikastçi John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan sayfaların izini sürerek Abraham Lincoln’un öldürülmesinin ardındaki sır perdesini kaldırma çabasını anlatıyor. Helen Mirren filmde Ben Gates karakterinin annesini oynarken Ed Harris de filmin kötü adamı rolünde kamera karşısına geçti. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Diğer ilk filmi gibi bence buda muhteşem olcak..zaten Nicolas Cage'in oyunculuğu bi harika ![]() http://disney.go.com/disneypictures/nationaltreasure/ (filmin fragmanına burdan bakabilirsiniz )bunlarda filmden resimler.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| vayy bu da geçen senenin süper filmlerinden biriydi.. ![]() ilk filmi bi arkadaşımın ısrarlarıyla izledm iyi ki de izlemişim çok mutlu oldum yakın zaman sonra da ikinci film sinemalara geldi zaten. Hemen gitmiştim valla çok güzeldi,bayıldımm süppperrr...:w00t: bence herkes izlesin kaçırmayın..:17: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |