![]() |
| | #11 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
şimdi bi konuda anlaşalım... siz Edwardı alın nereyeee gidiosanız uzaklaşın,ama EMMETT e dokunmayın leeyn.. daatırım... Benm aşkım ööle aman o yoksa ben de onu alırım bi adam diil valla yolarım ....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
Kankim şaka didim zaten beeen:blush2:Benim edward'ım var:wub: | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ahaha, ne çıkarsa bahtıma :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
edward'ım napim off jasperda tatlı ama edward bitane:wub:yavrimumm döverim seni mukoya bakın ya ne çıkarsa bahtıma dio hahaha kaldın kızım sen evde çıkmayacak hepsini ben alcam kuma yapıcam (ne psikopatlıktır benimkisi:blink: ) | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
siz toptan gidin başkasını bulun bakeem, hepinizde iki dakkada satışı koymuşunuz, eni denizlere yelken açmışınız. Siz geminizle uzaklaşın Edward sadece bana kalsın
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |