![]() |
| | #192 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Avatrla imza new moonla alakali mi?ben burdn goremiom da... Kiz berna gene diom bu jacop kuck sana. Umarm eclipse de daha cok emmett olur. Yoksa bosu bosna gene cinemaya gtmis olucm..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Kafam gitti valla izle izleme , izle izleme ![]() birşey sorayım dedim , forumu ikiye böldüm resmen ![]() Selçuk abi vampirden iblisten hayır mı gelir demişsin koptum valla ![]() ama mukoo izle diyorsa tamamdır işte..=)) tomris abla da izle diyor.=) karar verdim izliyorummmm =)
__________________ ![]() |
| | |
| | #195 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Alıntı:
![]() zaten zıpır diil,taylor ayakları yere basan biri..kendi yaşından olgun davranıyor ve bu çok hoşuma gidiyor röportajlarını dinlediyseniz eğer farketmişsinizdir zaten..tamam belki 3 yaş fark olabilir aramızda ama hele bi bakın Kristen'e ve Rob'a..asıl onlar biraz garip geliyor bana..özellikle de Kristen'in davranışları..erkek fatma resmen ![]() Not:Bu arada Emmett hakikaten bu filmde seksiydi
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
| | #196 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
abla tavsiyesi | |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aferin gökhan doğru yoldasın beni dinlemeye devam et
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| beğenseydin ilkini dile getirirdin, getirmediğine göre ikincisi üçüncüsü..... hepsi birbirinin benzeri vasat filmler işte. gel sen beni dinle vazgeç bu sevdadan hayatından 1.5 , 2 saat çalmasına izin verme bu filmin..sırf senin iyiliğin için söylüyorum bunları gökhancım, ben sana 10 numara filmler de söylerim rahat ol
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |