![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
oyuncular: Aaron Carter ... JD McQueen Alana Austin ... Jane Brighton David Cassidy ... Grant Kimberly Kevon Williams ... Abby Banks Adrianne Palicki ... Whitney Addison Mary Elise Hayden ... Bobette (as Mary Elise) Deena Dill ... Faith Brighton Konu: Amerika nın en çok kazanan en genç popstarı olan J.D MCQUEEN açık lise sınavlarını bir türlü verememektedir. Anne ve babası bu sene gerçek bir liseye gidip okulunu bitiremezse ünlü pop yıldızının avrupa turnesini iptal etmekle tehtid ederler. Ve ünlü yıldız sıradan bir devlet lisesine gitmeye mecbur kalır... izleyenin notu: Aaronu izlemek isteyenler için harika bir film ancak belki aradan ucundan nicki görürüm diyenler için çok kötü çünkü hiç bir şekilde ayrılmayan kardeş Nick bu filmde aaronu tek başına bırakmış Onun dışında Hillary Duff Lindsay Lohan,Miley Cyrus un oynadığı gibi pek üstünde durulmayan hafta sonları çocuklar eğlensin diye kanal d de verilen gençlik filmlerinden biri... ama filmin başında aaronun gerçek sahne performanslarından oluşan bir kolaj var... Bir de Aaronun aşık olduğu kız da çok çirkin....![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
efendim film güzel olmuş fakat neye göre güzel olmuş. içinde aaron bulunduğundan güzel olmuş. oynayan partneri aaron ın annesi yaşında gibi duruyor. onun harici film bildiğimiz liseli gençlik filmi. ve çok amatörce çekilmiş onu söylemek isterim.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
bu benim filmimmm :biggrin: ben bu filmi ilk gördüğümde aaron'u nick zannetmiştim "ne kadar küçük çıkmış" falan dedim ) sonradan öğrendim ve ilk defa aaronla tanışmış oldum )4-5 defa izledim bu filmi filmedki şarkılar mükemmel,saturday night'ın zaten klibi var ama orda söylediği diğer 2 şarkıya da bayıldım ben,birinde aldı eline gitarı off süperdi ![]() mutlaka mutlaka izlenmeli!!! ayrıca aaron çok şeker burda..hele ingilizcesini izlediğimde öldüm çok süper konuşması var,ses tonu aşırı şeker |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Aynen eylülüme katılıyorum partneri annesi gibi duruyo hiç yakışmamış...hiç izlemedim bu filmi eğer izlersemde tek sebebim aaronu görmek için olur... sadece fragmanını izlemiştim güzele benziyodu |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |