![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| ![]() Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç, Tarih Yönetmen: Paul McGuigan Senaryo: David Bourla Yapımcı:Bruce Davey, Amy Gilliam, Glenn Williamson Görüntü Yönetmeni: Peter Sova Müzik:Neil Davidge Dağıtım:Tiglon Filmin Websitesi: www.push-themovie.com Süre:1 saat 51 dk Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2009 (Türkiye) Özet:Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çin’de yaşayan bir grup Amerikalı, Beijing’deki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır. Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir. daha yeni izledim bu filmi gerçekten çok güzeldi,sürükleyiciydi izlerken hiç sıkılmadım..eğer canınız film izlemek istiyorsa ilk sıraya bunu koyun.. twilight'ı beğenenler (edward'ı değil filmi) bunu da beğenirler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ı ıh...ben beğenmedim... Bir heves çıktığı gibi indirmiştim ama... Bi oturup hayran hayran adamımı Chris i izledim o kadar... Camilla ya mö10000 den beri gıcığım...gerçi yanımda herşeyi eleştiren bir hıncal uluç kırması olunca saçma bir olay örgüsü olan o filmi izlemek çok aptalca geldi... o neden öyle oldu,çok saçma, insanı aptal yerine koyuyolar blaa blaa ![]() ![]() Anlicanız çok fazla haklı nedenim var beğenmemek için,ama bunlar olmasa da beğenir miydim??? sanırım hayır
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |