![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
aha da filmin fragmanı;
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu da bence gora gibi ilk izlendiğinden ziyade ikinci ve üçüncü izlendiğinde daha bi tat veren bir film olacak, çünkü şahan'ın bütün skeçleri ve tiplemelerini defalarca izlerim her birinde ayrı bir keyif alırım, heyecanla bekliyoruz..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
walla bilmiyorum ama şu adamı bi sevemedim...geçen bi köşe yazarı yazmıştı cidden katılıyorum 15-16-17 yaşındaki gençlerimizin bu filme izleyip gülmeleri çok acı diye...belki bu kadar katı değilim ama saçma sapan bi film ve inanılmaz paralar kazandı...
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
amaç gülmek olsun diye gittik zaten ben o filmi izlediysem ordakileri örnek alacam diye bişeyde yok hayatımda da ağzıma küfür almamış bi insanım ama bu tip komik filmleri severim aslında sana da katılıyorum kullandığı kelimeler açısından hoş bi film değil ama yine de güzeldi
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |