![]() |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| haha kaçmaz bu film önceden alıcam sinema biletimi buarada bi önceki filmde pazartesi show tv de yayınlanıyor. bakalım kaç yerini kırpacaklar filmin çok tartışıldı, çok sevmeyeni oldu hatta nefret edenleri bile oldu ama ben nedense çok seviyorum recep ivedik'i ![]() edit: pardon perşembe günü yayınlanıyormuş :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
o nefret edenlerden biri de benim, halbuki ilk çıktığında ne kadar beklenti içindeydim.. keşke tv'deki recep olsaydı ama saçma sapan bir film ortaya çıktı.. fragmanından görüldüğü üzere ikincisi de aynı yolda ilerliyor.. söyleyecek bir şey yok aslında, herkesin eğlence anlayışı farklıdır tabi ama beni sinirlendiren şey, gora ve arog'la karşılaştırılması ve hatta 'ben recep ivedik'te daha çok gülmüştüm denmesi.. tamam belki bir iki gülünecek yeri vardır ama adam osurukla güldürmeye çalışıyor ya, başarılı da oluyor gişelere bakıldığında.. ne demiş zuzaylılar; osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.. neyse gene başlamayayım, bana uzak olsun da..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hehe ööle deme be daayı Türkiye de o kadar çok ayı var ki recep gibi en azından recep bir yerde iyi kalpli insanlara zarar vermek istemeyen biri o diğer hayvanlar gibi değil Ben ondan seviyorum recep i Bence aylak bi gecede hade biras eğlenelim diye izlenicek bir film
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Alıntı:
gonuşma layn :fahrettin: bu arada pizza sahnesini 2037 kere izledim. hahhaha promosyonu yemiş :d | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
bide şu yaşlı kadınla olan diyaloğa koptum ya hani taklit ediyo ya hemmmen bulacaksın diye ) haha bittim o sahneye ya :haha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |