![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Tek bir filmle milyonlarca fana sahip olan Şehrin Azizleri (Boondock Saints) filminin 2. filmi Azizler Günü (All Saints Day)'nün çekimlerine başlanmıştı. Sonunda film için vizyon tarihi verildi. 2009. Sean Patrick Flanery (Connor McManus) Norman Reedus (Murphy McManus) ve Billy Connolly (McManus Dad) nin de ilk film gibi kadroda olduğu açıklandı ancak 2. filmde William Defoe olmayacak. Yeni filmde karşımızda bir de süpriz var. Bu da Dexter'in kalbini kazanmış güzel Rita (Julie Benz)... Julie Benz'in rolünün tam olarak açıklanmamasına rağmen ilk filmde aşk üzerinde hiç durmayan Troy Duffy'nin bu filmde aşka bir şans tanıyacağı kesin...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
ben bu filmin ilkini constantine diye izlemiştim, 1 yıl sonra farkettim bu filmin constantine olmadığını. constantine'i görünce jeton düştü ![]() saatlerce düşündüm bulamamıştım bu filmin ismini bi kaç ay önce. nefretlik |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| sonunda yaaa cidden sonunda.... ilk filmi çok beğenmiştim bu da gelsin de izleyelim. yalnız acep diyorum aşk teması filmi bozar mı? :confused5:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| bana da connor gibi geliyo. e o daha yakışıklı bir de daha ağır abi az biraz..... ama connor ın başına aşk sarmasınlar ya ben onu seviyorum....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
mürekkep yürek (ınkheart) 23 ocak kirpi (30 ocak) pembe panter 2 (6 şubat) recep ivedik 2 (13 şubat) sewgililer günü katlıamı (13 şubat) Uyarı: yazdığınız yorumların konu başlığıyla uyuşmasına dikkat ediniz backstreet_boys
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Şehrin Azizleri:Azizler Günü çekimleri son hız devam ediyor.. Sen Patrick Flanery blogunda sürekli haberleri güncelleştiriyor. ve tabii Twitter da da yeni haberler verip soruları cevaplıyor sorular için YourQuestions@boondocksaints.com Setten görüntüler ve Fan sorularına cevaplar için de official youtube sayfası ![]() http://www.youtube.com/realboondocksaints eğlenceli videolar var http://www.youtube.com/watch?v=m0XV7IitLDs
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |