Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Sinema Kulübü > Filmler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-Temmuz-2008, 20:29   #1 (permalink)
Yeni Üye

Standart The Dark Knight Batman

arkadaşlar filmden yeni çıktım ve şu anda kendimde değilim sıcağı sıcağına hemen yorumları aktarıyorum öncelikle film baştan sona aksiyon dolu kendinizi koltukta tutamıyorsunuz oyuncu kadrosuna söylenecek laf yok ama genede değerlendirmek gerekirse hem batmanı canlandıran christian bale hem jokeri canlandıran heath ledger hem harvey dent i canlandıran aaron eckhart hem lucius fox u canlandıran morgan freeman hem Lt. james gordon u canlandıran
gary oldman malesef hem de rachel dawes ı canlandıran maggie gyllenhaal(malesef dememın nedeni bir önceki filmde bu rolde katie holmes un oynuyo olusudur) inanılmazdı senaristler gerçekten büyük iş başarmışlar ve oyuncularda üzerlerine düşen ggörevleri tamamiyle yerine getirmişler özellikle jokere değinmek istiyorum heath ledger bu ağır karakterin altından kalkmayı başarmış herkes onun jack nicholson un performansını gecebilecekmi diye merak ediyordu ama o bu rolü ileri bile taşıdı özellikle senaristler her karakter üzerinde eşit durmuşlar yani filmde hep batmanı veya hep jokeri izlemiyorsunuz herkesi eşit ve bir artı daha (en azından benim için) film 2.5 saat arkadaşlar evet tam 2.5 saat tam üç sene bekledikten sonra seyirciyi tamamen tatmin ediyor ve işin ilginç yanı şu anda the dark knıght en kapsamlı film sitesinde yani www.imdb.com da birinci sıraya oturmuş durumda evet bu filmlerin arasında yüzüklerin efendisi karayip korsanları ve god father serisi de var.şu anda gelmiş geçmiş en iyi film olarak gösteriliyor anlicanız.Bence arkadaşlar yarın tatil,eşlerinizi dostlarınızı hatta kardeşlerinizi (çünkü film +13 kan sahnesi yok jokerin psikopatlıklarını kanlı canlı izleyemedik yani ) alın yarın bu filme gidin sadece 6 ytl olan filmin zevkine varın(6 ytl yi veya 10 ytlyi cok gormeyın ) ve lütfen şu repliğe dikkat edin WHY ARE YOU SERIOUS (NEDEN BU KADAR CİDDİSİN). isterseniz filmin galasına da burdan ulaşabilirsiniz http://www.imdb.com/title/tt0468569/ herkese iyi günler sizlere faydalı olabildiysem ne mutlu bana.

HER TÜRLÜ DİZİ-FİLM BULUNUR İRTİBATA GEÇMEK İÇİN FO_NOWITZKI@hotmail.com
NOWITZKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Temmuz-2008, 20:59   #2 (permalink)
Fan Club Üyesi

furkan ben de gittim bugün süperdi ya herkes gitmeli herkes gitsin.... :w00t:

ya arkadaşımı zar zor götürdüm ya o çocuk filmi mi diyip durdu sonra sinemanın önünde ''aa bu 13+ mı?'' dememz mi:haha: sormayın valla spiderman gibi bi şey sanıyormuş ama bayıldı spiderman'den daha güzelmiş dedi iyi ki getirdin dedi...:w00t: ben bile böyle olabileceğini tahmin etmemiştim süperrdiiiiiiiiiii:biggrin::w00t:
mherve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Temmuz-2008, 21:12   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende bir flim izlesem yaaaaa valla hiç sevmiyorum tv başında oturmak yada sinema sıkıcı valla nasıl dayanyorsunuz yaaaa?????
Alt 25-Temmuz-2008, 22:28   #4 (permalink)
Fan Club Üyesi

yağmur bu film izlenmez mi faruk çok güzel demiş başından beri süper bi aksiyon ve heyecan var bence bunda sıkılmazsın... aslında çok güzel filmler var sen niye sıkılıyorsun ki izlemeye mi dayanamıyorsun?..? :-?
Alt 25-Temmuz-2008, 23:13   #5 (permalink)
Yeni Üye

sagol merve ama gercekten bu gun benım ıcın cok onemlı oldu en sevdıgım dızıyıde bu gun bitirdim ama dedigim gibi joker farklıydı bide hatırladınmı neden bu kadar ciddisin

HER TÜRLÜ DİZİ-FİLM BULUNUR İRTİBATA GEÇMEK İÇİN FO_NOWITZKI@hotmail.com
NOWITZKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-Temmuz-2008, 10:22   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

Güzel filme benziyo ama tercihim action olmayanlardan yana...
im_so_useless isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-Temmuz-2008, 12:22   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

ben 1 saat sonra gidiyorum ve çok heyecanlıyım süper olduğu her halinde belli saol nowitzki paylaşım için...
Alt 27-Temmuz-2008, 20:47   #8 (permalink)
Backstreet's Back!

filmi görünce dedim kesin faruk açmıştır konuyu gerçekten güzel bir film faruk senlede gitmek isterdim bu filme ama şartlar elvermedi nese artık bir ara gidecem bende

#bushra& isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-Temmuz-2008, 22:15   #9 (permalink)
Fan Club Üyesi

Alıntı:
NOWITZKI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sagol merve ama gercekten bu gun benım ıcın cok onemlı oldu en sevdıgım dızıyıde bu gun bitirdim ama dedigim gibi joker farklıydı bide hatırladınmı neden bu kadar ciddisin
kesinlikle süperdi joker ya onun repliklerini bulmayı isterim valla.... ayrıca ben bi daha gidebilirim gerçekten çok farklıydı çünkü ayrıca beklediğimden de uzundu.

Ben-x diye bi film daha batman ile aynı gün geldi arkadaşlarım ona girmek felan istemişti başta batman ile pek alakaları yok da.... ama batman'e ikna ettim onları ve gerçekten onlar da bayıldılar bana teşekkür ettiler hatta...

ya gerçekten çok güzeldi ya:w00t: en beğendiğim filmler listeme iyi bir derece ile girdi... (((;
Alt 28-Temmuz-2008, 08:27   #10 (permalink)
Aktif Üye

şirket sahibi olduk cimri davranıyoruz
2,5 ytl ye alır cd sini oturur izlerim evimde ..
hemde çekirdekle beraberinde
ama haberini veren ve yorum katan arkadaşlarım bilgi için teşekkürederiz !!
dolphinmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil