![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
arkadaşlar filmden yeni çıktım ve şu anda kendimde değilim sıcağı sıcağına hemen yorumları aktarıyorum öncelikle film baştan sona aksiyon dolu kendinizi koltukta tutamıyorsunuz oyuncu kadrosuna söylenecek laf yok ama genede değerlendirmek gerekirse hem batmanı canlandıran christian bale hem jokeri canlandıran heath ledger hem harvey dent i canlandıran aaron eckhart hem lucius fox u canlandıran morgan freeman hem Lt. james gordon u canlandıran gary oldman malesef hem de rachel dawes ı canlandıran maggie gyllenhaal(malesef dememın nedeni bir önceki filmde bu rolde katie holmes un oynuyo olusudur) inanılmazdı senaristler gerçekten büyük iş başarmışlar ve oyuncularda üzerlerine düşen ggörevleri tamamiyle yerine getirmişler özellikle jokere değinmek istiyorum heath ledger bu ağır karakterin altından kalkmayı başarmış herkes onun jack nicholson un performansını gecebilecekmi diye merak ediyordu ama o bu rolü ileri bile taşıdı özellikle senaristler her karakter üzerinde eşit durmuşlar yani filmde hep batmanı veya hep jokeri izlemiyorsunuz herkesi eşit ve bir artı daha (en azından benim için) film 2.5 saat arkadaşlar evet tam 2.5 saat tam üç sene bekledikten sonra seyirciyi tamamen tatmin ediyor ve işin ilginç yanı şu anda the dark knıght en kapsamlı film sitesinde yani www.imdb.com da birinci sıraya oturmuş durumda evet bu filmlerin arasında yüzüklerin efendisi karayip korsanları ve god father serisi de var.şu anda gelmiş geçmiş en iyi film olarak gösteriliyor anlicanız.Bence arkadaşlar yarın tatil,eşlerinizi dostlarınızı hatta kardeşlerinizi (çünkü film +13 kan sahnesi yok jokerin psikopatlıklarını kanlı canlı izleyemedik yani ) alın yarın bu filme gidin sadece 6 ytl olan filmin zevkine varın(6 ytl yi veya 10 ytlyi cok gormeyın ) ve lütfen şu repliğe dikkat edin WHY ARE YOU SERIOUS (NEDEN BU KADAR CİDDİSİN). isterseniz filmin galasına da burdan ulaşabilirsiniz http://www.imdb.com/title/tt0468569/ herkese iyi günler sizlere faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
__________________ DALLAS MAVERİCK & DIRK NOWITZKI HER TÜRLÜ DİZİ-FİLM BULUNUR İRTİBATA GEÇMEK İÇİN FO_NOWITZKI@hotmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| furkan ben de gittim bugün süperdi ya herkes gitmeli herkes gitsin.... :w00t: ya arkadaşımı zar zor götürdüm ya o çocuk filmi mi diyip durdu sonra sinemanın önünde ''aa bu 13+ mı?'' dememz mi:haha: sormayın valla spiderman gibi bi şey sanıyormuş ama bayıldı spiderman'den daha güzelmiş dedi iyi ki getirdin dedi...:w00t: ben bile böyle olabileceğini tahmin etmemiştim süperrdiiiiiiiiiii:biggrin::w00t: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| yağmur bu film izlenmez mi faruk çok güzel demiş başından beri süper bi aksiyon ve heyecan var bence bunda sıkılmazsın ... aslında çok güzel filmler var sen niye sıkılıyorsun ki izlemeye mi dayanamıyorsun?..? :-? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
sagol merve ama gercekten bu gun benım ıcın cok onemlı oldu en sevdıgım dızıyıde bu gun bitirdim ama dedigim gibi joker farklıydı bide hatırladınmı neden bu kadar ciddisin
__________________ DALLAS MAVERİCK & DIRK NOWITZKI HER TÜRLÜ DİZİ-FİLM BULUNUR İRTİBATA GEÇMEK İÇİN FO_NOWITZKI@hotmail.com |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| filmi görünce dedim kesin faruk açmıştır konuyu gerçekten güzel bir film faruk senlede gitmek isterdim bu filme ama şartlar elvermedi nese artık bir ara gidecem bende
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
![]() kesinlikle süperdi joker ya onun repliklerini bulmayı isterim valla.... ![]() ayrıca ben bi daha gidebilirim gerçekten çok farklıydı çünkü ayrıca beklediğimden de uzundu.Ben-x diye bi film daha batman ile aynı gün geldi arkadaşlarım ona girmek felan istemişti başta batman ile pek alakaları yok da.... ama batman'e ikna ettim onları ve gerçekten onlar da bayıldılar bana teşekkür ettiler hatta... ![]() ya gerçekten çok güzeldi ya:w00t: en beğendiğim filmler listeme iyi bir derece ile girdi... (((; | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
şirket sahibi olduk cimri davranıyoruz ![]() 2,5 ytl ye alır cd sini oturur izlerim evimde .. hemde çekirdekle beraberinde ![]() ![]() ![]() ![]() ama haberini veren ve yorum katan arkadaşlarım bilgi için teşekkürederiz !! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |