Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Sinema Kulübü > Filmler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-Kasım-2009, 15:32   #21 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu kadar yorum,face te resimler falan.. izleyecem be bu filmi dedim.. Tam Cem ile ayrılığımızın üstüne oturdum izledim.. Fena çarptı. Dumurlara uğradım izlerken... Hele oyunclar o kadar tatlıydı ki. çok güzel seçmişler ,birbirlerine çok yakışmışlardı. Ağlayacam sandım bir ara ama dozunu ayarlayamadım. Ağlayamadım. dedim madem nil ağlayasın var aç PS:I love you yu böğüre böğüre ağla.. Bir an için kendimi Gerard Buttlerle evli sandım,işe yaradı herzamanki gibi

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Kasım-2009, 19:45   #22 (permalink)
Yeni Üye

Katılıyorum. Hayatımda hiç bir film Tıtanik kadar etkileyemez yerini alamaz sanırdım ama The Notebook Benim Ömrümün filmi.

Tartışma konusuna gelince; evet o yaşlı adam Noah Calhoun.. Bizim Yeşilçam filmlerindekiler gibi iki beyaz saç biraz makyajla yaşlanmış suratları ile yine gençliklerindeki karakterlerin fotoğrafları vs konsa çok saçma olacak ve filmin kalitesi düşecekti. Biz filmi iki zaman diliminde izliyoruz ki zaten ilk seyreden kişi (filme kendini kaptırıp ayrıntılarla daha önceden çakmadıysa);

"Ve Sonsuza Kadar Mutlu Yaşadılar"
"Kim? Hangisini seçti?.."
"Biliyorsun.."
"Bizdik..Ohh Tanrım Bizdik"..

repliğine kadar kimse hikayedekilerin bakımevindeki tontişler olduğuınu anlamıyor..=) İzleyicide bu etkiyi yaratabilmek için gençlik ve yaşlılık karakterleri farklı olmalıydı. Ancak albümdeki ikili yaşlılıklarınada benzemeseydi yine acaip olacaktı. Ayrıca Geçtiğimiz MAart ayında "Defter" adı altında filmin kitap versiyonuda çıktı elimde mevcut ve okumaktayım (ne izlemekten ne okumaktan bıkmıyorum) bazı şeylerde yani bazı detaylar dışında aslında aynı ve en sabit haliyle kitaptanda bildiğim kadarı ile eve o yaşlı adam Noah Calhoun...

Hayatmın aşkıyla izleyeceğim demiş bir arkadaş.. benim bu filmle tanışmam öyle oldu.. Ama sorun o beni "Hayatının Aşkı" sanıyordu.. ve evet o eğer Noah`ın onda biri dahi olsaydı onun "Hayatının Aşkı" olurdum.. Ama ben kendi hayatımın "Noah"sını aramktan vazgeçmeyeceğim....

Tamam çok konuştum susuyorum... ama napayım aşığı olduğum şeylerden biri bu film..=)

HOW DİD I FALL İN LOVE WİTH YOU.....!!!!

Konu gaia tarafından (17-Kasım-2009 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
gaia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Kasım-2009, 21:10   #23 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla ben o tontiş kadının Allie olduğunu biliyordum ama,ne yalan söyleyeyim kitabı okuyanı bir an için Lon sanmıştım, (Eğer öyle olsaydı asıl yıkıldığım an olurdu,nasıl bir sevgiymiş ki sevdiği kadına hayatının aşkını anlatıyor derdim) ama en mantıklısı Noah olacağıydı.. Ben çok cingözüm heralde başından beri anlamıştım yane Bu arada gerçek bir hikaye değil di mi bu??

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil