![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| ![]() ![]() part -1- http://rapidshare.com/files/39204009/akrobaz.part1.rar ![]() part -2- http://rapidshare.com/files/39211984/akrobaz.part2.rar ![]() part -3- http://rapidshare.com/files/39219005/akrobaz.part3.rar tr altyazısı içindedir 277mb en son izlediğim en güzel filimdi. Çok da başarılı bulmuştum. tavsiye edilir...
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
harika film efett.... kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bir hafta içinde... zaten hugh jackman on numara bir oyuncu varlığı yeter birde christian bale olunca tamam olmuş.. hoş o scarlet çok gereksiz filmde onu da belirtiyim yani adam fazlası olsun diye oynamış.. sanki başka kadın oyuncu yok...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
![]() izlemeyenler mutlaka izlesinn, tabi izleyenler de tekrar izleyebilir, buradan izleyenler indirmesin gibi bir anlam çıkmasın
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Eylül-2007 Bulunduğu yer: kartal Yaş: 23
|
oooffff bu topic'i açana helal olsun ya arkadaşlar film 2006 yapımı yeni sayılır yani ama benim şimdiden favorilerim arasında... olamaz böle bieşy baştan sona gerilim ve heyecan... harika bi konu ve özellikle üstünü çiziyorum harika bi KURGU... kesinlikle ama kesinlikle ölmeden önce izlenmeli... ama ben yine de FORREST GUMP derim başka da bieşy demem |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
hugh jackman zaten başlı başına filmi götürüyoo.. çok gzl bi filmdi ilk başlarda izlerken off pofflemiştim ama sonradan konusu anlaşılınca sarıyo insanı
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
benim de ender olarak 2. ya da 3. kez izlediğim filmlerdendir.. zaten burdan indirip de izlemiştim dogru ya ![]() ne diye yorum yapıyosam artık dimi messy![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |