Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Sinema Kulübü > Filmler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-Haziran-2008, 16:35   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart The Punisher: war zone

Konuyu açmak için belki de daha erken zira film Eylül ayında gösterime girecek ancak ben haberi alır almaz çok mutlu oldum paylaşayım dedim

Bu yılın ikinci Marvel revizyonu Punisher: War Zone, ilk filmden bağımsız tekrar çevrimiyle 5 Aralık olarak gözüken vizyon tarihini beklerken, The Incredible Hulk'un dünya prömiyeri öncesinde ilk fragmanını da yayınladı. Hulk'ta olduğu gibi, bu filmde de karakterin özü daha iyi yansıtılmış. Punisher'i Ray Stevenson canlandırırken, yönetmen koltuğunda Lexi Alexander'ın adı gözüküyor.

İlk filmin sinema eleştirmenlerinden kötü not alması,Punisher'ı canlandıranın karakter açısından biraz da olsa yetersiz kalması bu film için Punisher araştırmalarında biraz daha fiziksel gücün ön planda yer almasına neden olmuş.

İşte The Punisher:War Zone'un yönetmeni Lexi Alexander dan Punisher:

Büyük bir aksiyon filmini yönetmek için akla gelecek son isimlerden biri daha önce ki filmi karakter draması olan bir bayan yönetmendir. Green Street Holigans filmi ile çıkış yapmış olan bayan yönetmen Lexi Alexander’ın yeni Punisher filminin yönetmen koltuğuna oturması sürpriz olmuştu.

Lionsgate stüdyosu tarafından çekilen, 2004 yılında gösterime giren, Jonathan Hensleight tarafından yönetilen ve başrolde Thomas Jane‘in yeraldığı The Punisher filmi hem gişede beklenilen başarıdan uzak kalmış hem de hayranlar için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Lexi Alexander’ın yönettiği yeni film önceki filmin hatalarını telafi ederek bu sefer hayranları tatmin eden bir film ortaya çıkarmaya çalışacak.

Punisher: War Zone filmi hakkında Lexi Alexander’dan bazı bilgiler:

- Son Punisher filmi bizim için bağlayıcı değildi. Biz kendi filmimizi oluşturmak istedik. Tonlama olarak Marvel Max serileri ile aynı tonda bir film oluşturmayı amaçladık. Punisher’ın olması gerektiği gibi son derece ürkütücü, karanlık ve sert bir film. Hayranların bildiği gibi bu karakterin karanlığı konusunda herhangi bir sınır yok.

- Bu film seriye tam bir yeniden başlangıç niteliğinde olacak (Batman Begins ve The Incredible Hulk filmleri gibi). Frank Castle’ın Punisher’a dönüşme hikayesi aynı, fakat biz karakteri farklı bir yönden ele alarak onu farklı bir mekana koyduk. Bu da Frank Castle’ın ait olduğu son derece soğuk bir dünya.

- Film kesinlikle R Rated (16 yaş üstü) kategorisinde olacak.

- Filmin adı hakkında pek çok görüşme yaptık. Marvel’daki yetkililer hayranlara tanıdık gelecek bir isim olması konusunda epey ısrarcı davrandılar. Çizgi roman serisinden alarak kullandığımız War Zone adı hikayemize çok uygun, özellikle de final bölümüne.

- Filmdeki aksiyonun yaklaşık %70′inin silahlı çatışma, %30′unun da yakın dövüş olduğunu söyleyebilirim.

- Filmin başına geldiğimde Lionsgate’den aldığım ilk senaryoda baş kötü olarak Jigsaw zaten bulunmaktaydı. O zaman karakterin çizgi roman serilerindeki konumunu pek bilmiyordum, karakteri tanıdıkça harika bir kötü karakter olduğunu gördüm.
- Çizgi roman serilerinden direkt olarak belli bir hikayeyi alıp filme uyarlamadık. Frank Castle’ın dünyasından favorilerimiz olan belli parçaları aldık ve mümkün olan en iyi hikayeyi yaratmaya çalıştık.

- Filmde Punisher’ın klasik kostümüne sadık kalındı. Fakat çizgi roman serilerinde yıllar boyunca o kadar farklı versiyonları yapıldı ki, biz bunlardan en iyi öğeleri alıp biraraya getirerek filmdeki görünümüne uyarladık.

Oyuncular:
Ray Stevenson ... Frank Castle / The Punisher
Dominic West ... Jigsaw
Julie Benz ... Angela Donatelli
Wayne Knight ... Linus Lieberman / Microchip
Dash Mihok ... Det. Martin Soap
Doug Hutchison ... Looney Bin Jim
Colin Salmon ... Agent Paul Budiansky
T.J. Storm ... Maginty
Bjanka Murgel ... Arm Candy (scenes deleted)
Keram Malicki-Sánchez ... Ink
Larry Day ... Agent Miller
David Vadim ... Cristu Bulat
Romano Orzari ... Nicky Cavella
Steven P. Park ... Huge Asian Banger
Tony Calabretta ... Detective Saffiotti

ve Punisher ın trailerı:

http://www.traileraddict.com/trailer...teaser-trailer

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-Haziran-2008, 16:38   #2 (permalink)
Forum Polisi

Bu haberin beni neden bu kadar sevindirdiğini de hemen söyleyeyim... Bu filmde Punisher ı canlandıran kişi RAY STEVENSON... yani bilen bilir Roma'nın Ölüm makinesi Tıtus Pullo ya da Kral Arthur'un suskun şovalyesi Degonet..
Ben açıkçası yakıştıramadım ona bu rolü. Tabi O nu her defasında elinde balta ya da kılıçla üstü başı kan içinde izlemeye alışık olduğum için de olabilir

işte Punisher:

Alt 26-Haziran-2008, 18:13   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

Güzel filme benziyo,action nerde ben ordayım,sürükleyici filmlerde tercihimdir genelde...Saol Nil...
im_so_useless isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-Kasım-2008, 02:01   #4 (permalink)
Forum Polisi

gösterimi 5 aralık a alındı bu arada filmin acaaip heyecanla bekliorm ama pek sükse yapmicak gibi :d olsn ben izlerim. ray stevenson için herşeyi izlerim zaten rome u izledim 2 sezon accaip gaza geldim

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil