![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
The Earth is caught in the middle of an intergalactic war between two races of robots, the heroic Autobots and the evil Decepticons, which are able to change into a variety of objects, including cars, trucks, planes and other technological creations Director:Michael Bay Writers (WGA):Roberto Orci (screenplay) & Alex Kurtzman (screenplay) ... more Release Date:6 July 2007 (Turkey) more Genre:Action / Adventure / Comedy / Sci-Fi / Thriller more Tagline:Their war. Our world. more Plot Outline:A war re-erupts on Earth between two robotic clans, the heroic Autobots and the evil Decepticons, leaving the fate of mankind hanging in the balance Shia LaBeouf ... Sam Witwicky Megan Fox ... Mikaela Banes Josh Duhamel ... Captain Lennox Tyrese Gibson ... USAF Tech Sergeant Epps Rachael Taylor ... Maggie Madsen Anthony Anderson ... Glen Whitmann Jon Voight ... Defense Secretary John Keller John Turturro ... Agent Simmons Michael O'Neill ... Tom Banachek Kevin Dunn ... Ron Witwicky Peter Cullen ... Optimus Prime (voice) Julie White ... Judy Witwicky Bryan Cox ... (voice) Amaury Nolasco ... ACWO Jorge "Fig" Figueroa Mark Ryan ... Bumblebee (voice)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
filmle ilgili yoruma gelince henüz izlememiş olmama rağmen çizgi filminin hayranı olan biri oalraktan inannıyorum ki filmide harika olmuştur... ben en kısa zamanda gitmeye çalışıcam sizede tavsiye ediyorum bence pişman olmayacaksınız....
| | |
| | #4 (permalink) |
|
bende onlarla büyüdüm diyodum ama bizden önce büyüyenlerde olmuş mesela 1977-1978 doğumlular bile onlarla büyümüş biz baya tekrara yetişmişiz murat
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| sonunda izledim ya. kesinlikle sinemada izlenmeli arkadaşlar. görsel efektte adamlar uçmuş. gerçekten müthiş. görsel efektin dışında müthiş olamasada yine de çok güzel film.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |