![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
Twilight yazar Stephenie Meyer tarafından yazılan genç-erişkin bir vampir-aşk romanıdır..arkadaşlar bence 2009'u en gözde filmidir ben çok beğendimm 2.kez izledimm herkesede tavsiye ederim.. bu arada başroldekiler Kristen Stewart (Isabella "Bella" Swan) bu kızı panic room ve messengers filmlerinden hatırlayabilirsiniz Robert Pattinson (Edward Cullen) bu çocuğuda harry potter ateş kadehinde ''cedric'' (walla ben bu filmde hiç benzetemedim çocuk çok değişmiş) karakterinden hatırlayabilirsiniz
__________________ ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Edward Edward aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh... byılıom sana souk kanlı vampirim benim.. kitaplarını hemen alın okuun filmini de izleyin... baayılıom bu alacakaranlık serisineee
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| bu insan evladına harry potter da bitmiştim. şimdi iyice bir afet olmuş çıkmış. yüz yapısına çok oturmuş vampir rolü de.... kara listeye eklenmiştir mr. pattinson..... :dirol::vurkendini::wub:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| Alıntı:
yok ya ben benzettim bildiğin cedric.. ama eylül'ü dediği gibi, daha bi yakışıklı olmuşş....:17::muhahaha: ama yine de tanınmayacak kadar değil bence.... bu arada çok dikkatimi çekti en kısa zaman da gidicem inş... konu zaten çok hoş da tanıtım resimleri,afiş de çok kaliteli ve güzel duruyo .. ..(bunu vildan da demişti sanırım şimdi hak verdim.. ) | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
eeeee ben ne demiştim benm ön görüşlerim çok sağlamdır:muhahaha::w00t: bu arada ben bugn gittim bittim filme evet kız ve çocukta iyi gitmiş filme ikisinide beğendim ama ancak film arasında lavaboya gitmiştim kızların dediği tek şey şuydu gülmekten koptum yaaa:haha::haha::haha: aaaaaaaayyyyyy ne yakışıklı çocuk yaaaaaaa diye sölediler koptum yahu:haha::haha: | |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
ayrıca filmede gelirsek gitmeyi çok istediğim filmler arasında:innocent:konusuna bayıldım:innocent: | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |