![]() |
| | #12 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| kadının suratında parayı götürdüm ahanda buda imzası dermiş gibi bi surat var:haha: çok güldüm yaaa ![]() o bu değilde güzel film olmuş yönetmeni kim kız onuda yazsana süper çekmiş ![]() bi de ağaç sahneleri süperdi ama aşağıdaki adamlar yoktu yahu:haha: |
| |
| | #14 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| ya filme bugun gittim süperrrrr...!!! ya gerçekten çok güzel ya çok uymuşlar bence edward çok karizmatik:yooyoo::blush2:, bella çok doğal ve sakin.... ayy çok güzeldi etkisinden kurtulmaya çalışıyorum....yönetmen,yazar,oyuncular her şey mükemmel de ya biraz daha güzel bi müzik yapamadılar mı yaaa....o romantik sahneler ağlamaya gayet müsaitti yani de müzik batırıyordu..:angry::6: -->ama beraber piyano çaldıkları sahnede ki müzik gayet uymuştu...:wink: ![]() bu arada devam filmi geliyormuş heralde,zaten film bitince kesin gelir dedim.gelmesi de gerek zaten ..--> [SPOILER]victoria denen vampir ölmedi,bella vampir olup sonsuza dek edward ile yaşamak istediğini söyledi:wub çok romantiktiii) ama henüz ısısrmadı edward...fln..((= bi de zaten kitap 4 seri diye biliyorum[/SPOILER]bu arada mutlaka 2.kitabını alıp başlicam gerçektn çok beğendm 2.filmi de sabırsızlıka bekliyorum.. ![]() :looo:bu arada son bi şey; aslında sinemaya gitmek hiç aklımda yoktu ama okul çıkışı arkadaşım sinemaya gidicem felan deyince (burdaki yorum ve bilgilerden) hemen aklıma ''twilight'' geldi ve ben de hadi ona gidelim dedim.ikimizde çok beğendik valla,burdan yorum ve paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler.... |
| |
| | #15 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
offfff izlemedim ve çok izlemek istiyorum ama sanırım sinemada izlemek kısmet olmucakkk ![]() of yaaa..çok mütiş bi konusu var soundrack parçası da paramore'den harika gerçektennn "decode" ![]() kitaptan uyarlamaların ne zaman kötü olduğu görülmüş ki zatennn eminim harikadırrrrrr...edward zaten harika namı diğer cedric-hp- ama cidden süper yakışıklı çıkmışşş...gidenlere hayırlı uğurlu olsun.. ![]() izlemediğim halde yorum yapma isteğimi bastıramadımm |
| |
| | #17 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben baayılıom bu edward a yaa.. kitabı okurken aklımdakinin aynısını bulmuşlar yaa.. böyle cuk oturur yane. oyuncu listesi açıklandığında direk "çüşşş aynısı la"demiştim.. filme en yakın zamanda gidecem inş şu finaller bi bitsin..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #19 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
maalesef edward bi süreliğine gidiyor evet yeni ay alacakaranlık kadar kesinlikle başarılı değil bence ama... ![]() ![]() [SPOILER]Bella ölecek aslında ölmicek ama vampire de dönüşmiceke Edward yalnızca öldüğünü bilicek.. :d Jacop denen gıcık yerli veled edward ın yokluğunda Bella ya sarkıcak falan filaan :d [/SPOILER]Dayanamıcam daha da spoıler vericem. Bu da Breaking downdan.. daha türkiyede yok :f [SPOILER]Bella ile Edward evleniyooooooooooo iki ölümsüz :d[/SPOILER]
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #20 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |