![]() |
| | #21 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
tüm kitabı yazayım istiosan??? ortalarda yok. düşün bi vampir bi ölümlü sürekli vampir olmak istio başının etini yiyo,bi de en tehlikeli tür kadın... neden ortalarda diildir acaba...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #25 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| neeeeeeeeeeyyy sizin bu gizli msjlarınız ne güzelmiş böle yahu:WOT: bella wampirmi oluyo ve artı evleniyolar çocuk flnda oluyomu bari:haha: ama güzel herhalde nasıl olsa öğrendik sonunu filmin nilcim sen yaz bence ii geliyo gerisi fasa fiso ztn evleniyolarmış:ayh: |
| |
| | #28 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
:hıhh::hıhh:[SPOILER]bu ne lem pembe dizi gibi kitap mı olur. bir işin içinde çıtır erkek varsa kız olmamalı arkadaşım. kızı birinci kitaptan sonra def etmeli hayatına bakmalı.... yok evlendim çocuk yaptım bilmem ne oldu.....:hıhh::hıhh::hıhh:[/SPOILER]:hıhh::hıhh:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
| | #29 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| Alıntı:
alemsin eylül: ya öyle de tek başına çtır çocuk napçak ki,çiekten çiçeğe konsa daha kötü.. böyle daha duygusal.zaten kız hasta gibi insan fazla kıskanamıyor..![]() | |
| |
| | #30 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Eylülüme sonuna kadar katılıyorum desem yalan olur kız olsun ya çok yakışıyolar:innocent: filme gitmeden bu çıtırın hastası oldum bide izlesem ahh:innocent gözü çıkmayasıca bu manavgatın ya bi gelemedi film:angry |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |