![]() |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Eylül-2007 Bulunduğu yer: kartal Yaş: 23
|
ya müthiş bi oyuncu... kesinlikle filmlerini izlemek istediğinizde düşünmeyin ve alın.. adamın sadece mimiklere bakın yani filmi bırakın ve siz onu izleyin pişman olmicaksınız... hem hollywood denen ticarethanede işler ii yapılır bişeyler varki adama milyon dolarlık yapıtlarda görev veriliyo özellikle the prestige ve isyan adlı filmleri öneririm...
|
| | |
| | #16 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
evet annesine ve kızkardeşine şiddet uyguladığı için tutuklandı. hem de batmanın galasından hemen sonra.. ama sonra serbest bırakılmış ve o da annesini suçluo.. gerçi bi anne neden evladını çamur atsn ...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| nick in annesiyle yaşadığı muhabbetin aynısı onunda yaşadığı... annsiyle kızkardeşi bundan para koparmaya kalkmışlar biraz çirkeflik yapmışlar bu da fazlasıyla karşılığını vermiş. yoksa çok iyi at binen bir ingiliz soylusu kadar asil bir adam ailesine durduk yere çatmaz arkadaşlar... ya birde bu adam kevin a bu kadar benzemese dahada yi olucak. az önce harsh times ı 4. kere izledim. yine izleyesim var nedense.... :blush2::blush2::blush2:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| evet bi andırma var açıkçası ama kevin daha tatlı gay değelmiş ewa duydunmu anam aman zaten herkese gay diyolar :haha:batmani izledim güzel film ama çok sıktı beni konusu nedense bilmiyorum:blink: asıl gaylar söylemez içindekini yada hemen söyler bundan emin olun:clap: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |