![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Jensen kadar olmasada jared 'ide çok sewiyorum yaaa bide jensenle kankalarmış yerim ben onları:dGilmore Girls'te: Dean Forester (Cnbc-e) Tam adı: Jared Tristan Padalecki Doğum tarihi: 19 Temmuz 1982 Doğum yeri: Teksas, ABD Burcu: Yengeç Boyu: 1.93 Kardeşleri: Jeff adında kendinden 4 yaş büyük bir abisi var ve Megan adında bir kız kardeşi var. Arkadaşları: Gilmore Girls'teki rol arkadaşı Chad Michael Murray ve Supernatural'da birlikte rol aldığı Jensen Ackles kankaları. Ayrıca oyuncu Derek Lee Nixon ile de yakın arkadaş. En sevdiği yemek: Cheeseburger ve çikolatalı dondurma En etkilendiği film: 1997 yapımı Can Dostum (Good Will Hunting) Oyunculuğa nasıl başladı: Oyunculuğa çocukken başlayanlardan. 12 yaşından beri oyunculuk dersleri alıyor. Kendi ağzından: "Ailem, kariyerim ve arkadaşlarımla gayet mutluyum. En büyük korkum da bunlardan birini kaybetmek" diyor. Ayrıca herkese bir de mesajı var: "Sadece kendiniz olun. Böylece iyilikler gelip sizi bulur, bugün, yarın ya da gelecek yıl. Ama bir gün mutlaka..." diyor. Filmografisi: "Supernatural", "Smallville", "Salvation", "New York Minute", "Gilmore Girls" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
ah yawrum suernatural ın yahuşuhlusu ondaki bot pos kimde var ya gilmore girlde rrory ye ne gıcık olduydum dalyan gibi uşağı bırakıp jess (heroes'taki peter "milo") ona aşık olduydu...'
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| 1.93 müüü çok uzunmuşş yaaa...!!! jensen'in yanında zaten uzun da bu kadar tahmin etmemiştim... ama bence de jensen başka, bi de dean'in dediği gibi, bazen bakışları bi garip oluyo ya.. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
ana abimle aynı boydaymış, demek ondan bana o kadar uzun gelmedi ![]() Şahsen Jared'ın daha çok çalışması gerektiğini düşünüyorum. Rollerinde kullandığı mimikler ve ifadeler çok sınırlı.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |