![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Michael J. Fox (asıl adı: Michael Andrew Fox; d. 12 Mayıs 1961), Kanada doğumlu film ve televizyon oyuncusudur. En bilinen rolleri Geleceğe Dönüş üçlemesinde (1985-1990) Marty McFly; Family Ties (1982-1989) dizisinde kendisine üç Emmy ve bir Altın Küre getiren Alex P. Keaton rolü ve Spin City (1996-2000) dizisinde Mike Flaherty rolleridir. (Ayrıca Spin City ile bir Emmy ve 3 Altın Küre ödülü kazandı.) Parkinson hastalığına yakalandıktan sonra oyunculuk kariyerine son verdi. Parkinson hastalığına bağlı olarak zaman zaman hareket etmekte ve konuşmakta zorlanan ünlü oyuncu, yaşama bağlılığından hiçbir şey kaybetmedi. Michael J. Fox Parkinson Araştırmaları Vakfı aracılığıyla hastalığın tedavi araştırmalarına destek veren Fox, 2000-2006 yılları arasında vakfı için 78 milyon dolar gelir topladı. Fox'un vakfı, özellikle Parkinson'un erken teşhisine yönelik çalışmalara destek veriyor. Forumda benden büyüklerden isteğim , özellikle nil abla , cemal abi , can abi , hawa abla , mami abi .. Michael Fox şuanda yaşıyor mu ?? bu sorunun cevabını bilenin bana bildirmesini istiyorum. Ben böyle bir bilgiye ulaşamadım. yardımm :cry:
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Yaşıyor. yüzde yüz eminim kesin bilgi. Michael J Fox yakın zamanda ölmüş olsa kesin zaten konusu olurdu benim ilk aşk-lar-ımdır enson Resque Me de oynadı onu tekrar tvde görmek harikaydı...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
tamam.. sen diyorsan dogrudur nil abla.. çok sevindim yaşamasına çünkü filmlerinden en fazla etkilendiğim aktör Michael Fox dur , bazen Marty Mcfly ı rüyamda bile görüyodum küçükken. :d bi nevi idolüm gibi bişey
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
en son "daily show with john stewart'ta" görmüştüm. hala parkinson hastalığıyla pençeleşiyor ama pozitif yönünden hiçbir şey kaybetmemiş. zaten bir de kitap yazmış, adını unuttum ama "başarının anahtarı" gibisinden bir kitaptı, bir tür kişisel gelişim kitabı.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |