![]() |
| | #311 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bella bence ergenlik dönemine bile girmemiştir nil :d o kızı ben çözemedim hala yaa nası bu kadar donuk olmayı becerebilio anlamıyorum :blink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #312 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #313 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
robcumun remember me filminide sabırsızlıkla bekliorum.. tam anlamıyla farklı bir karakterde görebilcem onu ![]() ![]() film 12 şubatta (ABD) de vizyona girecek türkiyeye ne zaman gelir acep :/ ![]() tanıdık oyuncu çok bakalım nasıl bi filmmiş ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #316 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
filmde iyi oyuncular var. Baya merak ettim doğrusu. Gösterime ne zaman girecek acaba. Bengisu biliyosun bu magazin dünyasının işi. Leonardo Dicaprio, Orlando Bloom, Matt Damon, Ben Affleck vs. bunlar geçen dönemin idolleriydi, ondan önce Brad Pitt, Johnny Depp falan vardı. 20 ve üstü yaşlara hitap etselerde alttan gelen genç nüfusada yeni idoller lazım. Hepsi başta abartıldı sonra yerlerini buldular. Bence Robert rol bakımından çok akıllıca iş yaptı. Ciddi rolleri seçmesi kulvarını da değiştirecektir. Diğer bir projesinde de iyi oyuncular var, Uma Thurman mesela içlerinden birisi.
__________________ ![]() |
| | |
| | #317 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| 22 Mayısda çekimlerine başlanacak olan ünlü bestseller uyarlaması 50lerin sirk hayatını anlatan Water For Elephants filminin yönetmeni Francis Lawrence. Kendisi Constantine (2005) ve I Am Legend (2007) filmlerinin yanı sıra birçok ünlünün klibinde yönetmen koltuğuna oturdu. İşte bir çoğuna aşina olduğumuz klipler. Timbaland feat. Magoo & Missy Elliott Here We Come Seal Lost My Faith Jennifer Lopez Waiting for Tonight/Una Noche Mas Enrique Iglesias Rhythm Divine Ricky Martin Private Emotion Whitney Houston feat. Enrique Iglesias Could I Have This Kiss Forever Destiny's Child Independent Women Part I Nelly Furtado I'm Like a Bird Backstreet Boys feat. Pharrell & Clipse The Call (Neptunes remix) Backstreet Boys The Call Jennifer Lopez Play Janet Jackson Someone to Call My Lover Destiny's Child Emotion Britney Spears I'm A Slave 4 U Shakira Whenever, Wherever/Suerte Janet Jackson feat. Missy Elliott & Carly Simon Son of a Gun Natalie Imbruglia Wrong Impression Alanis Morissette Hands Clean (version 1) Will Smith Black Suits Comin' (Nod Ya Head) Pink Just like a Pill Avril Lavigne Sk8er Boi Jennifer Lopez Jenny from the Block Justin Timberlake feat. Timbaland Cry Me a River Black Eyed Peas Let's Get It Started Janet Jackson All Nite (Don't Stop) Gwen Stefani What You Waiting For? Jennifer Lopez Get Right (version 1) Black Eyed Peas Pump It The Pussycat Dolls feat. Snoop Dogg Buttons Nicole Scherzinger Baby Love Britney Spears Circus Lady GaGa Bad Romance Twitter'ından dört gözle beklediği sahne sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: Bir sürü sahne var..Sirke geldiği ilk an...Augustla trenin tavanındaki sahne...Marlena ile tanışması...Speakeasy (Amerikanın içki tüketiminin yasak olduğu yıllarda illegal barlar) ..Hepsini seviyorum!!!
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |