![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
sewiore bu kadını yaaa 12 çouğum olsun istiodu yarısı oldu yarısınıda bekliyorum yane özellikle maddox ne tatlı şey yaaa angelina ıraklı mı ne çocuk ewlat edincekmiş brad akıllısı izin vermemiş hıııhhh =/
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| shiloh a bak ya nazar değer bu çocuğa bi nazar boncuğu tak angelina :haha: brad ve angelina dan böyle bi şaheser çıkıyomuş onu anlamış olduk hihi :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| al işte ünlüler arasında sevdiğim ailelerden biri daha.. ![]() bayılıyorum bu kadına da o yanındaki adama da.. ![]() ve gösteriş için değil de, gerçekten gönülden iyilik yaptığına inandığım nadir insan..!!...((; |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| eee bu ufak ikizlerimizde tıpkı shiloh gibi ona benziyor aynı hık demiş düşmüşler ama bişey diycem hepsinin dudakları pofuduk pofuduk:haha: hava yastığı gibi dudakları bebeklerin yaaa:haha: |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Bayılıyorum Angelina Jolie'ye. Hem çok yetenekli hemde çok güzel kadın. Shiloh aynı Brad Pitt. Bu kadar kopyası olur. Ama tüm çocukları çok tatlı. Pek de havalı giydirmişler hepsini bayıldım valla.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |