![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ayyyy yerim ben seni yerim haaaaaaaaamm:WOT: ne kadar datlı bu yahu iyiki angelina ya benzememiş ben heç beğenmiyom o kadını eskiden beğenirdim şimdi çok itici ve iğrenç geliyo:kusmuk:böyykk:hıhh: ama kızları iiki babaya çekmiş onun gibi sevimli olmuş işte çok datlılar walla allah nazarlardan korusun bu kız boş kalmaz biraz büyüsün görürüz sinemada ölmez isek ![]() yerim senn o tontik yanaklarını pekte bi ciddi giydirmişler iş kadını gibi:d |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Ev alışverişini kendileri yapıyor ![]() Hollywood'un gözde çiftlerinden Brad Pitt ve Angelina Jolie, bir süredir Jolie'nin yeni filmi 'Salt'un çekimleri nedeniyle New York'ta yaşıyor. Geçtiğimiz cumartesi günü New York'ta bir markette alışveriş yaparken görüntülenen çift, hayranlarını şaşırttı. Us dergisine konuşan market sahibi, "Her ikisi de sıradan biri gibi gelip, alışveriş yaptı. Hollywood'un yıldızından çok halkın içinden biri gibi davranıyorlardı. Yarım saat alışveriş yaptılar" diye konuştu.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |